Sütüm bitti benim gibi olan varmı!!!!!!

seslice

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
71
64
38
41
Merhaba arkadaşlar 7 aya yeni girdik bebeğim hiç emmek istemiyor beni ve haliyle sütüm çok azaldı. canım çok sıkılıyor. ne yaptıysam ne içtiysem fayda etmedi işe başladım sütüm azaldı bebekte biberona alıştı şimdi iyice emmiyor benim gibi olan anneler varmı lütfen yardım edin ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar 7 aya yeni girdik bebeğim hiç emmek istemiyor beni ve haliyle sütüm çok azaldı. canım çok sıkılıyor. ne yaptıysam ne içtiysem fayda etmedi işe başladım sütüm azaldı bebekte biberona alıştı şimdi iyice emmiyor benim gibi olan anneler varmı lütfen yardım edin ne yapmalıyım?
Elektronik bir sagin cihazi al canim ve sag mutlaka
Bebise de biberonla kendi sutunu ver
Bir sure sonra duzeliyor

Canim biberonla emiyorsa sana tavsiyrm mendela calma biberon kullanman anne gogsunu emer gibi efor sarfediyorlar ve gogsune donmesi daha mumkun oluyor

biberonla bebeğinin seni emmemesi arasında bir bağ yok böyle düşünüp de kendini üzme.

kızımı 5 aya kadar emzirebildim, 15 günde buzluktaki sütlerimle devam edebildik yani toplam 5,5 ay, ama sütünle savaşmaya devam et sakın bırakma kendini, süt arttırıcı kompostolar falan yap..

ben kızım 2,5 aylıkken işe başlamak zorunda kaldım, düzenli elektrikli pompayla iş yerinde sağdım kendimi ama ne yapsam olmadı. onun yanında olup gözlerine bakmadan süt gelmiyor canım. Allah vergisi bazı arkadaşlar uzun süreler emzirebiliyorlar. ama o şans bende yoktu. benim kızım şimdi 6 yaşında :) demek ki anne sütü rızkı o kadarmış..

Back
X