• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sütüm cok azaldı anneler yardim

adventurerpassenger

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
1.219
1.594
133
40
Arkadaslar yeni dogum yaptim sayilir...ilk baya sütüm vardı sonradan 1 ay büyük bi stres yasadik o sure zarfinda sütüm baya azaldı...sütü 1 2 ay cok azalip sonrasinda eski performansina kavuşan varmı....ilk kafama takmadım geri gelir diye ama bikac gunden beri ugrasiyorum eskisi gibi olmuyooo...

Meme reddi oldu bizde ondan sonra sütüm kesildi.bebegim 2.5 aylikti. Süt artıran Çay aldim,su icimimi artirdm ve süt gelmese bile her saat başı süt sagma makinasıyla sagdim.sut kanallarini uyarmak icin. Öyle öyle eski haline döndü

Meme reddi oldu bizde ondan sonra sütüm kesildi.bebegim 2.5 aylikti. Süt artıran Çay aldim,su icimimi artirdm ve süt gelmese bile her saat başı süt sagma makinasıyla sagdim.sut kanallarini uyarmak icin. Öyle öyle eski haline döndü

Bizde de meme reddi gibi bisi oldu..ben de sagiyorum ama gunde 3 kez ancak yani...saat başı cok fazlaymış...olmadı ben de öyle yapayım..

Bizde de meme reddi gibi bisi oldu..ben de sagiyorum ama gunde 3 kez ancak yani...saat başı cok fazlaymış...olmadı ben de öyle yapayım..
Günde 3 kez cok az. Süt kesildiği icin çokça uyarmak lazim. Nette okumustum 'sut kampi' diye arastirin yaziyor detaylica. Bana cok faydasi oldu

Arkadaslar yeni dogum yaptim sayilir...ilk baya sütüm vardı sonradan 1 ay büyük bi stres yasadik o sure zarfinda sütüm baya azaldı...sütü 1 2 ay cok azalip sonrasinda eski performansina kavuşan varmı....ilk kafama takmadım geri gelir diye ama bikac gunden beri ugrasiyorum eskisi gibi olmuyooo...
Bol bol sivi seyler icin.

Still tea ben de kullaniyorum ama sabah bi bardak sadece...ne yogunlukta kullaniyosunuz onu acaba...bira mayasi tabletini eczaneden mi alicam...markasi nedir ayrica...

Ben still tee yi 6 bardak kullanıyordum yaklaşık, aklıma geldikçe içtim. Bira mayası da brewer's yeast with b12 aldım, şu anda 3. Kutumu kullanıyorum, baya azaldı. Bu sonuncusunu bebeğim emziğe alıştığı dönem beredeyse emmeyi bıraktığı, sütüm azaldığı ve bebeğim (7.5aylık şu anda) az kilo aldığı için başladım. Baya faydasını da gördüm, kilo almadığı ay 200 gr almıştı, üç hafta sonra kontrole gittiğimizde ise 400 civarı :) yani ayı dolunca gitseydik 500 falan olacaktı. Brewer's yeast eczanelerde bulunuyor. Ama farmareyonda daha ucuz. Ben farmareyonun ostimdeki satış mağazasından aldım. Bir de ilk üç dört ay geceleri bir kez sütümü sağdım ben, o da faydalı oldu. Umarım halledersin, geçmiş olsun.

Still tea günde 3-4 bardak
En az 2 lt su
2 saatte bir emzirme (gerekirse saat kurun)
Bira mayası hapı (GNC marka)
Sütlü tatlı (abartmadan)
Emzirirken sessiz ortam
Tahıllı yiyecekler

Humananın kırmızı bi çayı var,psikolojik olarak da rahatlatıyor,günde üç bardak nerdeyse iki yıl içtim,bol bol su ve normal yeme,25 ay emzirdim,tekrar toparlanır sütünüz benim de artıp azaldıgı oluyodur

Aynı şey bana da olmuştu canım ya sütüm bol bol du bi ara çok üzüldüm sıkıldım ve azalmaya başlamıştı böle 2 hafta falan sürdü anneme gittim bi gün onda kaldım bana sürekli sıvı şeyler içirtmişti özellikle çay ve su göğüslerim bi dolmaya süt gelmeye başlamıştı nasıl şaşırıp sevinmiştim

Aynı şey bana da olmuştu canım ya sütüm bol bol du bi ara çok üzüldüm sıkıldım ve azalmaya başlamıştı böle 2 hafta falan sürdü anneme gittim bi gün onda kaldım bana sürekli sıvı şeyler içirtmişti özellikle çay ve su göğüslerim bi dolmaya süt gelmeye başlamıştı nasıl şaşırıp sevinmiştim

3 4 gundur cok ugrasiyorum insallah benim de gelir yaa...keske su icmeyi daha cok seven biri ollsaydim...

Ay o stresi biliyorum Allah sütü olmayan ve azalan annelere booooll bool süt versin inşallah..
Bol sıvı al canım yemene dikkat et özellikle.
Bulgur yesillik et tavuk tarzi..
Bide emzirdikten sonra sağ bol bol 1 hafta yapsan düzelir inşallah sık sık emzirirsen düzelir ancak.

coook su ic

Back
X