Herşeyin azı da fazlası da zarar gerçekten sabah makinayla iyice çoğalmasın die elimle sağdım süt içinde kaldım. Bebeğim sağdıktan sonra 10 dk emdi ve tıkanıp bıraktı. Bıraktığı an üstümüz battı o kadar çok akıodu hala. Sonra da ağzından burnundan 3 kere kustu. Nette adaçayı sütü azaltıo die okudum ama deneyeniniz var mı işe yarar mı ki?
Evet yan yatırıyorum arkasına da destek yapıyorum yastıklarla. Bebeğim 41 günlük oldu bugün. Kusmayı sevmediği için kafasını geri atıo yutmaya çalışıo hep. Böyle yapınca kafasını düzeltio tabi o ara uyanıyorum genelde. Şimdi yan yatış yastıklarına bakayım diyorum. Faydası olur mu bilmiyorumBebeğinizi hafif yan yatırıyorsunuz değil mi?
Tıkanmaz böylelikle geceleri...
Özel bişey yiyip içmedim hiç bünye meselesi galiba. Artık eskisi gibi değil zaten ama yine de yeterli şükür. O zamanlar su içmiyordum korkumdan. Su ve sağma çok artırdı. İnşallah bol bol sütünüz olurNe yiyip içiyorsun bu kadar fazla sütün sırrını bizede söyle lütfennnn
Valla neler yapıyom saat başı sağıyorum ama dediğin gibi bünye meselesi galiba. Teşekkürler iyi dileklerin içinÖzel bişey yiyip içmedim hiç bünye meselesi galiba. Artık eskisi gibi değil zaten ama yine de yeterli şükür. O zamanlar su içmiyordum korkumdan. Su ve sağma çok artırdı. İnşallah bol bol sütünüz olur
4 aylık olduk biz artık. Doktorumuz yanınızda yatırın dedi en sonunda. Bebeğimin reflüsü varmış. Almaya gerek duymadım ama hep yastıkla yatırdım. Teşekkür ederim ilginiz için. Rabbim sütü olmayan annelere bol bol süt versinKimi kadinin sutu cok oluyor maşallah yan yatırma yastiklari var onlardan al bence canim ben kullandim memnun kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?