SÜTÜM COK RENKSIZ YARDIMM

ALL
Yağ oluyordu diyorsun, sütün gayet iyi demekki emmediği için bir miktar azalmış olabilir ama bütün olumsuz yorumlara kulağını tıka lütfen. Evet şu bir gerçek ki kimi insanın sütü çok yağlı olur kiminin az yağlı olur. Tekrar tekrar diyorum etini sütünü sebzeni bakliyatını ye, gereksiz stresten uzak dur, gerisini bırak. Kimi annenin çocuğu çok kilo alır kimisi az kimsen ek gıda zamanındasın hiç dert etme. O mucizeyi evladına verebildiğin kadar ver.
ALLAH razi olsun .Ins .Bi annenin en cok istedigi sey evladinin saglikli olmasi.

Arkadaslar sürumu sagip veriyorum ve gunde 500 ml zor cikiyo artarmi bu süt ve nasil arttirabilirim.Birde rengi cok renksiz ve sulu bunun nedeni ne olabilir.Tecrubeli arkadaslar bekliyorum yorumlarinizi
Merhabalar yazılanları okumadım. Gunde 500 ml çok iyi. Her annenin sütü bebeğine özeldir. Rengi şöyle böyle diye bir şey yok. Yok sarıysa yağlıdır Bebek kilo alır beyazsa kilo aldırmaz falan. Pompa Bebek gibi çekemez sütü. En iyi pompa bebeğin ağızdır. Sütümü sağsam 120 ml çıkar anca. Ayrıca rengi de bembeyaz. Ama bebeğim ilk ay 1000 ikinci ay 1200 üçüncü ay yine 1000 gr aldı. Sütünüzü artırmanın en iyi yolu bebeğinizi sık sık emzirmekten geçer. Bir de bol su :) sağlıcakla büyütün bebeğinizi :)

Merhabalar yazılanları okumadım. Gunde 500 ml çok iyi. Her annenin sütü bebeğine özeldir. Rengi şöyle böyle diye bir şey yok. Yok sarıysa yağlıdır Bebek kilo alır beyazsa kilo aldırmaz falan. Pompa Bebek gibi çekemez sütü. En iyi pompa bebeğin ağızdır. Sütümü sağsam 120 ml çıkar anca. Ayrıca rengi de bembeyaz. Ama bebeğim ilk ay 1000 ikinci ay 1200 üçüncü ay yine 1000 gr aldı. Sütünüzü artırmanın en iyi yolu bebeğinizi sık sık emzirmekten geçer. Bir de bol su :) sağlıcakla büyütün bebeğinizi :)
eseklur ederim icime su serptiniz :)

Gunde 1200 ml mi yoksa bi saada 1200 ml mi cikiyo

Hic moralinizi bozmayin emzirme sıkıntısı cekmis biri olarak cok iyi anliyorum insan o an sadece bebeginin emmesiyle mutlu oluyor. Gecen bir yerde okudum bebek hasta olunca bile annenin sutunun içeriği ona göre degisirmis. Cok kalorili degildir belki ama senin bebegine ozeldir kilo alimi iyiyse hic sıkıntı yapma. Mama destegiyle de olsa emzirmeye devam et bebegin salyasindaki emzimler annenin sut uretimini arttiriyormus. Emmese bile agzina ver meme ucunu.

Ayrica saginca bebegin emdiginden daha az cikar süt bu motivasyonunu dusurmesin.

Back
X