Bebek Beslenmesi Sütüm gelmiyor yada az geliyor diyenlerr...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sdenizs

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
2.144
250
48
Ankara
Arkadaşlar sütüm az geliyo. Mama vermek zorunda kalıyorum.
3 dr. Gittim 3ü de mamayı kes diyo.
Böyle olunca bende depresyona giriyorum yetrrsizim diyorum.
Napıcam bilmiyorım.

Napıcam bilmiyorım.

Allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin...

Konunuzu ilgili bölüme taşıyorum.
Bilginize...

Canim mama kullunma diyolarsa kullanma bebegin emdiginde gogsunde damla damla akiyosa doyuyodur yok hic akmiyo diyosanda bazi annelwrin gogusleri yumusak olurmis buda sut yok cocuk doymuyo anlamina gelmezmis emzirirken bebeginin yutkutma sesine dikkat et az da olsa yutkunuyosa doyudur zaten.bnde doymuyo diye mama verdim kendi kendime ne oldu eziyetini hala cekiyorum az da olsa doyuyosa verme mama zaten dkt.oyle demis 6aya kadar idare et iste bebeginde acliktan ciglik cigliga aglamiyosa hic sikinti yok demektir zaten.sen onun aglamasindan bilirsin ne isyedigini sut yapici seyler ye bebegin kucuk degilse karpuz ye cok fazla gaz yapiyo ama super otesi de sut yapiyo ya oylee birseyki sut yapan yiyecekler ayni zamabda gazda yapiyo.annelik coooook zorr rabbim kloaylik versin aklina takilan olursa yardimci olurum elimden geldigince insalah

Sütüm gelmiyor yada az geliyor diyenlere duyurulur...
Aşağıdaki karışımı yap ve iç. bak bakalım sütün geliyor mu gelmiyor mu.
1 tatlı kaşığı rezene
1 tatlı kaşığı kimyon
1 tatlı kaşığı ısırgan
1 tatlı kaşığı anason
250 cc kaynar su
Kimyon, anason, rezene ve ısırgan cam veya porselen bir fincana koyulur ve üzerine kaynar su dökülür.
Fincanın ağzı kapatılarak 10 dk. demlenmesi beklenir. Günde 3-4 fincan içilebilir.

arkadaslar merhabalar iki bucuk aylık kızım var doğdugundan beri emme sorunu yasıyoruz en fazla bes dakika emiyor bazen saatlerce emmiyor bayramın ilk günü gece 4bucukta emdi ertesi gün öglen 12ye kadar emmedi cıldırdım resmen son iki kontroldür alması gereken kilonun altında kilo alıyor biberon tutmuyor sağıp kasıkla yediriyorum ama geceleri uyurken yediremiyorum:(doktor her emzirmeden sonra mama ver dedi bende sütümü sağıp verdim ama yemiyor sıpa ağlıyor kıyamet kopuyor.hem kasıkla yedirmekde cok uzun süre alıyor bir sonraki beslenmesi sarkıyor sütümde az incr kürü yapıyorum ama bi degişiklik yok sanki dereotunuda beyaz üzümüde denedim yok allah yok artmıyor suyuda 2 bucuk 3 bazen 3 buzuk litre içiyorum moralim çok bozuk ne yapacagımı sasırdım:(tavsiyelerinizi bekliyorumm:(:(:(:(

Napıcam bilmiyorım.
bu problem heralde hepimizde var yetti yetmedi kilo aldı almadı ben bol komposto ve stell tea kullanıyorum dr umun tavsiyesi bol sıvı şeker ve moral oldu bir arkadaşımda ev yapımı meyve püresinin çok iyi geldiğini söyledi

arkadaslar merhabalar iki bucuk aylık kızım var doğdugundan beri emme sorunu yasıyoruz en fazla bes dakika emiyor bazen saatlerce emmiyor bayramın ilk günü gece 4bucukta emdi ertesi gün öglen 12ye kadar emmedi cıldırdım resmen son iki kontroldür alması gereken kilonun altında kilo alıyor biberon tutmuyor sağıp kasıkla yediriyorum ama geceleri uyurken yediremiyorum:KK43:doktor her emzirmeden sonra mama ver dedi bende sütümü sağıp verdim ama yemiyor sıpa ağlıyor kıyamet kopuyor.hem kasıkla yedirmekde cok uzun süre alıyor bir sonraki beslenmesi sarkıyor sütümde az incr kürü yapıyorum ama bi degişiklik yok sanki dereotunuda beyaz üzümüde denedim yok allah yok artmıyor suyuda 2 bucuk 3 bazen 3 buzuk litre içiyorum moralim çok bozuk ne yapacagımı sasırdım:KK43:tavsiyelerinizi bekliyorumm:KK43::KK43::KK43::KK43:
ben kaşık kullanmıstım. ağlıyordu ck zorlandım. sonra medelanın calma biberonunu aldım. rahat ettim.
cektikçe süt akıyor. 3,5 aylık hem beni emiyor hem de biberonu kullanıyor

Back
X