Sütüm gelmiyor yardim

CyHnnN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2018
11
4
36
32
Merhabalar normal doğum yapali 3. günüm bebegim kuvezde o yuzden manuel pompa ile sutumu sagmaya calistigimda 3 cay kasigi cikiyor goguslerim agriyo damarlarim harita gibi belli ama yumusak ne yapmam lazim yardimci olurmusunuz lutfen

Hayirli olaun zaten ilk etapta hele ki pompa ile daha fazla gelmesini beklemeyin bebeginiz kuvezden cikinca emzirmeye basladiginizda daha faZla gelmeye baslayacaktir

Hayırlı olsun benim ilk bir hafta neredeyse hiç gelmemişti bebeğim Yanımda olmasına ve emzirmeme rağmen. Bebeğimi iki saat bir emziriyordum sonrasında pompa ile sağıyordum ona rağmen bir hafta sonra ancak gelmeye başladı. Stres yapmamaya çalışın yanınızda birileri varsa sizi dinlendirsin güzel uyumaya çalışın ve bol su tüketin. Bebeğiniz yanınıza gelince onun emmesiyle daha da artar inşallah

Hayırlı olsun benim ilk bir hafta neredeyse hiç gelmemişti bebeğim Yanımda olmasına ve emzirmeme rağmen. Bebeğimi iki saat bir emziriyordum sonrasında pompa ile sağıyordum ona rağmen bir hafta sonra ancak gelmeye başladı. Stres yapmamaya çalışın yanınızda birileri varsa sizi dinlendirsin güzel uyumaya çalışın ve bol su tüketin. Bebeğiniz yanınıza gelince onun emmesiyle daha da artar inşallah
Tesekur ederim

Duşun da etkisi var canım sütün gelmesinde. Öncelikle stresi kafandan at , en büyük etken o sık sık sıcaj suyla ya kompres yada duş al. Bol su tüket ve bebek gelene kadar zorda olsa düzenlü olarak sağmaya çalış.
Pompa ne kadar iyi olursa olsun , bebğin çektiği kadar uyarıcı sağlamıyor Allah tarafından o çektikçe artıp gelen mucizevi bir besin süt olayı...
İnşallah kuzun hemen gelir evinize ,bol bol da sütün olur sorun yaşamazsınız.

Bebeginizin ihtiyaci da iki cay kasigi kadar oldugu icin o kadar geliyor sutunuz. Yani yeteri kadar sutunuz var endiselenmeyin. Bebeginizin ihtiyaci arttikca sutunuz de artacak. Bir de izin veriyorlar mi bilmiyorum ama her ziyaretinizde bebeginiz ememiyorsa bile meme ucunu agzina degdirin. Bebegin tukurugu vucudunun neye ihtiyaci oldugunu soyluyor annenin vucuduna ve sut icerigi bebege uygun uretiliyor. Bir mucize gibi.

Back
X