Bebek Beslenmesi sutum gene azaldi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Canim benden tavsiyeler...
Bol bol sivi tuketeceksin...
Vede hergun bir yada iki kere mutlaka maden suyu ....
Bunlarin yani sira hurma incir kayisida tuketirdim ben canim...
2.5 kilo dogan oglum sadece kendi sutumle 6 ayda 10 u askin kiloya ulasmisti...
Buzluga attiklarimda cabasi...
Strese sokmaman lazim kendini artacak diye sartlandir kendini canim...
ilk bi ay sagarak vermistim ben birde..
Premature dogmustu ememiyordu diye...
Ins. Bol bol sutun olur ♥

bak cok terledim malum tasinirken. Buralari da cehennem gibi sicak tabi. Cok kaybettim galiba mineral.
Bu maden suyunu da iceyim.

Masallah oglun guzel buyumus. Benimki de pofidik simdilik,. ama bu gidisle poflar sonucek diye korkuyorum.
Umarim sutum artar.
Sagol cevabin icin.

evet, cunku sagiyorum arada, ve onceden cok daha fazla sagabiliyordum.
En az 6 onz daha artmasi lazim ogluma yetmesi icin.
bu alkolsuz birayi da sanirim buldum.
Gidip walmarttan alicam artik .
Sen gunde kac sise iciyorsun onlardan ?
baya da kalorisi var,m 225 kalori bir sisede.
gunde 1 içiyordum sutum azaldi diye dusnursem
fazlasi karacigeri yoruyor diye biliyorum
ama bakdim sut var çocuk aglamiyor içmiyorum
deduim ya 2 ay oldu 12 tane almistim 1 tane kaldi, her gun duzenli içmeedim yani
bakdim az iki gun içiyorum sonra 1 hafta elime almiyorudm oyle

su an iyi sutum emip uyyor ( gece uyaniyor : ) ama bence bu açlik belirtisi deil : ) )

gunde 1 içiyordum sutum azaldi diye dusnursem
fazlasi karacigeri yoruyor diye biliyorum
ama bakdim sut var çocuk aglamiyor içmiyorum
deduim ya 2 ay oldu 12 tane almistim 1 tane kaldi, her gun duzenli içmeedim yani
bakdim az iki gun içiyorum sonra 1 hafta elime almiyorudm oyle

su an iyi sutum emip uyyor ( gece uyaniyor : ) ama bence bu açlik belirtisi deil : ) )

benim oglum onceden en fazla iki defa uyanirdi. Corp corp icer uyurdu. Sesini de duyardim.
Simdi 3 gundur en az 5 defa uyaniyor, ve hala mnemede oluyor, ve bakiyom sagiyom damla sut kalmamis.
sutumun azaldigina da emin oldugum icin, yetmiyor su an diye dusunuyorum.

Selamlar kizlar,

umarim konum tasinmaz cunku bu benim icin buyuk bir dert. Bundan once kizimi da cok az emzirebilmistim, sutum cok azalmisti ve ben nerdeyse depresyona girmistim.

4 aylik oglum var. Sutum bu zamana kadar gayet iyiydi, ama su aralar ozellikle son 3 haftadir yavas yavas azaldi. Bunda tasinmaminin buyuk etkisi var. Cok yoruldum, duzgun sagamadim ve emziremedim 1 hafta kadar. ve gittikce azaldi. Simdi de beyefendi daha cok yemek istiyor, tum gece ayaktayim kac gundur ve artik sallanarak yuruyorum resmen.

Deyisik seyler deniyorum, cemen otu kapsulleri aliyorum 4 gundur ama gozle gorulur bir faydasini henuz gormedim.

Kizlar tavsiyeleriniz varmmi ? sutu azalip da sonradan arttiran var mi ?
neler yaptiniz ?

Rezene çayı iç bol bol hatta içine biraz kimyon kat sütü acayip arttırıyor. Salep ve malt içeceğini de dene işe yarıyorlar gerçekten ve beslenmene çok dikkat et hiçbir şeyden kısma. Benim kız iki yaşını geçti bu sayede hala daha emiyor.

Bu arada canim yemeklerden de dereotu ve bulgur pilavini ne zaman yesem goguslerim akitirdi artik...
Bir dene ostersen tabi hergun hergunde yenmiyor :-)
Iyi oldu hatirladim bunlari yine lazim olacak malum :)
Yeni eviniz hayirli olsun ♥

Bu arada canim yemeklerden de dereotu ve bulgur pilavini ne zaman yesem goguslerim akitirdi artik...
Bir dene ostersen tabi hergun hergunde yenmiyor :-)
Iyi oldu hatirladim bunlari yine lazim olacak malum :)
Yeni eviniz hayirli olsun ♥
Sagolasin canim. Kisir yedim bugun. Dereotu da bulup yiyeyim bakalim. Sukur yerlestik. Darisi isteyen herkese.

Rezene çayı iç bol bol hatta içine biraz kimyon kat sütü acayip arttırıyor. Salep ve malt içeceğini de dene işe yarıyorlar gerçekten ve beslenmene çok dikkat et hiçbir şeyden kısma. Benim kız iki yaşını geçti bu sayede hala daha emiyor.
Rezene iceren sut cayim var. Basladim icmeye. Insallah biraz daha artar sutum. Masallah kizina :)

Selamlar kizlar,

umarim konum tasinmaz cunku bu benim icin buyuk bir dert. Bundan once kizimi da cok az emzirebilmistim, sutum cok azalmisti ve ben nerdeyse depresyona girmistim.

4 aylik oglum var. Sutum bu zamana kadar gayet iyiydi, ama su aralar ozellikle son 3 haftadir yavas yavas azaldi. Bunda tasinmaminin buyuk etkisi var. Cok yoruldum, duzgun sagamadim ve emziremedim 1 hafta kadar. ve gittikce azaldi. Simdi de beyefendi daha cok yemek istiyor, tum gece ayaktayim kac gundur ve artik sallanarak yuruyorum resmen.

Deyisik seyler deniyorum, cemen otu kapsulleri aliyorum 4 gundur ama gozle gorulur bir faydasini henuz gormedim.

Kizlar tavsiyeleriniz varmmi ? sutu azalip da sonradan arttiran var mi ?
neler yaptiniz ?
Denemedim ama bira mayasi arttirir diyorlar,kuru incir ve kuru dutu kaynatip suyunu icin ayri ayri

Denemedim ama bira mayasi arttirir diyorlar,kuru incir ve kuru dutu kaynatip suyunu icin ayri ayri
Sagol canim.

Sukur sutum
Artti biraz. Bol uyku bol dinlenme, bol su, rezene cemen derken iyi oldu.

Sunu da denedim. Bir bardak sute bir cay kasigi terryagi, isitip icinebal koyup ictim. Oda cok ise yariyor.

Back
X