sütüm kesildi acil yardım

Persepoliss

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2016
57
66
8
36
Merhaba arkadaşlar, kestirmeden anlatmak istiyorum 2gun idrar yolu enfeksiyonu gecirdim antibiyotik kullandjm sütüm sagdim 3.ilaci birakip emzirmeye basladim ama sut gelmedi 25 ml ancak oluyor zorlarsam 2 gun gecti hala ayni sizce nesen olabilir lutfen yardim edin

Benim de bebeğim 4 aylık gündüz yetiyor aksama yetmiyor artık sütun cok azaldi 1 haftadır sinirlerim bozuk size gelicek çvplardan bende faydalanicam inş.

Bu bölümde pek kimse ziyaret etmez amagecee hicbir şey yoktu birden bıçak gibi kesildi anlamadım cok moralim bozuldu yemeedigim sey kalmadi hala aynı benimde bebegim 3 ayina yeni girdi

Bol bol su ve bol bol dinlenmeni tavsiye ederim. Birde içecekler var cam şişede falan süt arttırıcı 6 tane alıp, 3 gün sabah akşam içebilirsin. Zaman zaman süt miktarı azalsada emzirmeyi hiç bırakma. Allah'ın izniyle düzelir

Ne gibi icecekler acaba ufak yerde oturuyorum lactamil cay aldim anason dereotu butun sarimsak bile yuttum su zaten bol icerim normalde de mami powr sipariş edicem birde

Ne gibi icecekler acaba ufak yerde oturuyorum lactamil cay aldim anason dereotu butun sarimsak bile yuttum su zaten bol icerim normalde de mami powr sipariş edicem birde
cocugu emzir o emdikce sut gelecektir antibiyotikten sutun kesilmistir bide varsa kuru meyve kaynat serbet yap onu ic faydasini goruceksin insallah cocugu sik sik emzir

uyku dus bile sut yapiyor. dinlene biliyorsaniz dinlenin. Bol su icin bide sogan ve bulgur pilavi bende sut yapiyordu isterseniz deneyin. Ancak stresi birakin en buyuk dusmani stres.

Ayva suyu
Bir se still tea diye bir çay var eczanede acilen eşin gidip alsın çok çok iç.
Papatua çayı içip uyu o seni dinlendirir ve stresini alır

Tavsiyem elma suyu, bol su içmek , duş almak ve günde 2-3 bardak rezene çayı. Sık sık emzirin süt gelmese bile

KONUYU ACTIGIMDAN BERI YAPTIKLARINI YAZAYIM SUTUM BIRAZ ARTTI GIBI POMPADA COK OLMUYOR AMA BEBEGIN YUTKUNMA SESINDEN ANLAYABILIYORUM .KIZILCIK ŞURUBU DEREOTU BULGUR ULKER MALTANA VE INTERNETTEN MAMI POWER SİPARİŞİ VERDİM NORMALDE DE ÇOK SU İCERİM AMA ŞİMDİ DAHA DA ARTTIRDIM EMZİRİRKEN KALANI POMPALIYORUM BEBEGIM MAMA PEK YEMIYOR ARTIK DOYUYOR SANIRIM.

Tentene temas yapın. Gogsunuzu soyun bebeğinizi de soyun üstünüze battaniye atin gogsunuzde bekletin. Hormonlar harekete geçer ve sütünüz yavaş yavaş gelmeye başlayacaktır. Sabredin paniğe kapılmayın.

Çıplakken tutmak imkansız çok mutlu oluyor cok uykusu geldiğinde deneyeceğim teşekkürler ❤
Facebook emziren anneler grubuna katılmanızı öneririm. Basa tutturulan gönderiye bakarsanız bu konuda yardımcı olacak Bir suru link paylaşılıyor. Ben emzirme problemlerimi o sayfa sayesinde aştım. Çok bilgilendirici.

Back
X