- 2 Şubat 2016
- 3
- 1
- 0
- Konu Sahibi boncuuukkk
-
Canim hemen sut arttiricilardan alherşey sıkıntı herşey stres adam akıllı lohusalığımı yaşıyamadım bebeğim bana yanaşmıyor emmiyoraçta bıraktım mama vermedim ama bu sefer sarılık olmasından korktum şimdi sadece mama çocuğu oldu öyle uğraştım ki anlatamam sağıp vermeyi denedim bu seferde sütüm azaldı ve artık bi damla bile gelmiyor ...
o makinanın önünde 2 saat oturupta 20 ml süt çıkardığımı bilirim
senin suçun sen stres yapıyosun herşeyi demeyin yaşamıyan bilmez benim kv kp elti görümce kayın allahım düşman başına vermesin
Benim sütüm de çok değildi ama gün içinde sağdığımda toplam 200 ml çıkıyordu
Kayınvalidem Cumartesi günü beni arayıp saydırınca sütüm aniden 100 ml altına düştü 75 zar zor çıkıyor
Daha öncelerde de her sağdığımda 200ml çıkıyordu yine böyle beni ağlattığı için 75-100 m düşmüştü yükselmedi sonra
Ben hakkımı helal etmiyorum kayınvalideme etmeyeceğim de kızımı rızkından ettiği için.
bebeğin kaç aylık? ben 20 diil 10 cc zor çıkarırdım ama çok uğraştım ve arttı zamanla, kafana takma bi damla bile gelmio olsa da artabilir. gnc bira mayası tabletleri var onlardan alıp içebilirsin çooookkk faydası var, ben de bi ara sütüm kesildi die korkup kullanmıştım ve gelmiştiherşey sıkıntı herşey stres adam akıllı lohusalığımı yaşıyamadım bebeğim bana yanaşmıyor emmiyoraçta bıraktım mama vermedim ama bu sefer sarılık olmasından korktum şimdi sadece mama çocuğu oldu öyle uğraştım ki anlatamam sağıp vermeyi denedim bu seferde sütüm azaldı ve artık bi damla bile gelmiyor ...
o makinanın önünde 2 saat oturupta 20 ml süt çıkardığımı bilirim
senin suçun sen stres yapıyosun herşeyi demeyin yaşamıyan bilmez benim kv kp elti görümce kayın allahım düşman başına vermesin
anlamıyorsunuz yada ben anlatamıyorum süt yok diyorum bebeğim beni istemiyor diyorum almıyo göğsümü direniyor
sadece mama ile büyüten varmı bebeğini
bende helal etmiyorum allah onları bildiği gibi yapsın allaha havale ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?