Bebek Beslenmesi sütüm kesildi :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

boncuuukkk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2016
3
1
0
herşey sıkıntı herşey stres adam akıllı lohusalığımı yaşıyamadım bebeğim bana yanaşmıyor emmiyor :( açta bıraktım mama vermedim ama bu sefer sarılık olmasından korktum şimdi sadece mama çocuğu oldu :( öyle uğraştım ki anlatamam sağıp vermeyi denedim bu seferde sütüm azaldı ve artık bi damla bile gelmiyor ...
o makinanın önünde 2 saat oturupta 20 ml süt çıkardığımı bilirim :(
senin suçun sen stres yapıyosun herşeyi demeyin yaşamıyan bilmez benim kv kp elti görümce kayın allahım düşman başına vermesin :(

Sütünüzün kesilmesine sebep olanları Allah bildiği gibi yapsın. Tüm bunlara engel olamayan eşinizin de müstehakını versin.

Süt arttırıcı çayları denediniz mi?

herşey sıkıntı herşey stres adam akıllı lohusalığımı yaşıyamadım bebeğim bana yanaşmıyor emmiyor :KK43: açta bıraktım mama vermedim ama bu sefer sarılık olmasından korktum şimdi sadece mama çocuğu oldu :KK43: öyle uğraştım ki anlatamam sağıp vermeyi denedim bu seferde sütüm azaldı ve artık bi damla bile gelmiyor ...
o makinanın önünde 2 saat oturupta 20 ml süt çıkardığımı bilirim :KK43:
senin suçun sen stres yapıyosun herşeyi demeyin yaşamıyan bilmez benim kv kp elti görümce kayın allahım düşman başına vermesin :KK43:
Canim hemen sut arttiricilardan al
Pek cok cesidi var
Acil a ve bolca kullanmaya basla
Bol su ic bitki caylari ic
Mutlaka emzir, sut gelsin gelmesin emzir mutlaka duzelir canim
Cok gecmis olsun uzme kendini

Benim ablamin annemin sutu olmazdi benimde olmaz diye daha hamilwyken dusunuyodum esim bana bi firca kaydi oyle dusunme olacak de oyle dusune dusune oldu surekli enzirdim simdi Sekizinci ayina giriyoz devam ediyoz

Benim sütüm de çok değildi ama gün içinde sağdığımda toplam 200 ml çıkıyordu
Kayınvalidem Cumartesi günü beni arayıp saydırınca sütüm aniden 100 ml altına düştü 75 zar zor çıkıyor:(
Daha öncelerde de her sağdığımda 200ml çıkıyordu yine böyle beni ağlattığı için 75-100 m düşmüştü yükselmedi sonra
Ben hakkımı helal etmiyorum kayınvalideme etmeyeceğim de kızımı rızkından ettiği için.

içtim içmezmiyim rezeneler humanalar kompostolar neler neler artık gelmiyor :(
sorun şu ben emzirirken yan odaya geçtim eltimde bizdeydi ve odaya girdi dur neyapıyosun demeye kalmadı bakayım bebeğin ağzına süt geliyormu emiyormu dedi engel olamadım :( art niyetli bir kadın ve ben bu söylediklerine göğsümü görmesine odayı değiştirsemde engel olamadım yavrum emiyordu emip uyuyordu kucağımda sütümde vardı öyleki banyoda bile karnıma doğru akardı şırış şırıl:( o günden sonra ne bana yanaştı ne sütüm arttı tam tersi bebek göğsümü almadı asla direndi itti sütümde artık kesildi
az önce yine denedim ninniler söyleyerek tatlı sözlerle ama yanaşmıyor ağlıyor zaten göğsümde bomboş artık :( ağlıyorum kahrediyorum kendimi yavrumu ucu plastik pis mamalara mahkum ettim ben neyapayım şimdi tükendim

Benim sütüm de çok değildi ama gün içinde sağdığımda toplam 200 ml çıkıyordu
Kayınvalidem Cumartesi günü beni arayıp saydırınca sütüm aniden 100 ml altına düştü 75 zar zor çıkıyor:KK43:
Daha öncelerde de her sağdığımda 200ml çıkıyordu yine böyle beni ağlattığı için 75-100 m düşmüştü yükselmedi sonra
Ben hakkımı helal etmiyorum kayınvalideme etmeyeceğim de kızımı rızkından ettiği için.

sen de ona saydır yani

takmayın şu kvleri

daha kötü ne olabilir ki

en fazla oğlumu da aldı diye ağlanır durur

bebeğin önemli

ye iç dinlen

sütün de yine bol gelir merak etme

herşey sıkıntı herşey stres adam akıllı lohusalığımı yaşıyamadım bebeğim bana yanaşmıyor emmiyor :KK43: açta bıraktım mama vermedim ama bu sefer sarılık olmasından korktum şimdi sadece mama çocuğu oldu :KK43: öyle uğraştım ki anlatamam sağıp vermeyi denedim bu seferde sütüm azaldı ve artık bi damla bile gelmiyor ...
o makinanın önünde 2 saat oturupta 20 ml süt çıkardığımı bilirim :KK43:
senin suçun sen stres yapıyosun herşeyi demeyin yaşamıyan bilmez benim kv kp elti görümce kayın allahım düşman başına vermesin :KK43:
bebeğin kaç aylık? ben 20 diil 10 cc zor çıkarırdım ama çok uğraştım ve arttı zamanla, kafana takma bi damla bile gelmio olsa da artabilir. gnc bira mayası tabletleri var onlardan alıp içebilirsin çooookkk faydası var, ben de bi ara sütüm kesildi die korkup kullanmıştım ve gelmişti:KK49: sıkma canını herşey yoluna girer :KK68:

konu sahibi, bebeğinin kaç aylık olduğunu yazmamışsın, biberona alıştı ise memeyi uyarmak zor oluyor

imkanın varsa profesyonel pompa kirala, emzirme kampı yap pompa ile sürekli sağ ve ye iç dinlen, bebeğim de içecek diye düşün

emzirme kampı deneyin muhakkak.
ona rağmen artmıyorsa mamalara şükredip kafanızı daha bu olaya takmayın.

anlamıyorsunuz yada ben anlatamıyorum süt yok diyorum bebeğim beni istemiyor diyorum almıyo göğsümü direniyor
sadece mama ile büyüten varmı bebeğini :(
bende helal etmiyorum allah onları bildiği gibi yapsın allaha havale ettim :(

Aynı şeyleri bende yaşadım 2 ay anca emdi oğlum
Stresten sıkıntıdan gitti sütüm kv sorunlu bi eş çok zor büyüttüm :KK43:

Takmayin kafanıza hiç umursamayin çocuğunuz onlardan değerli değil
Ne gerekiyorsa uygulayın aç bırakmayın çocuğunuzu

süt hormondur,gelmeyecek bitti falan deme,sen bebegıne mama verdıkten sonra uyuttun dıyelım uyanınca direk meme ver..gelemese bile çeksın..ben ılk dogum yaptıgımda 2 saat emzırdıgımı hatırlarım süt olsun diye..
kımseyle aynı odada emzırme al cocugunu o severek sakin bi şekılde emzır canım,süt arttırıcı çaylar var bende işe yaramıstı..
olursa ne ala,olmazsa da canını sıkma herkesın bebegı emerek büyümüyor,mamada besleyici..allah saglık sıhhat versın miniğine

Bir yerde okumuştum. Bebeğini bol bol koklamak, onunla ten temasında bulunmak hormonları uyardığı için sütü arttırıcı etkisi varmış. Eminim ki bebeğinizle yeterince vakit geçiriyorsunuzdur ama onu koklayarak dokunarak geçirdiğiniz zamanı arttırmayı deneyin bence.

Arkadaslar takmayin su insanlari bebeginiz icin sut kesiliyo diye bende ne sikintilar kavgalar yasadim bebegime sarildim dahada telkin et kendini

anlamıyorsunuz yada ben anlatamıyorum süt yok diyorum bebeğim beni istemiyor diyorum almıyo göğsümü direniyor
sadece mama ile büyüten varmı bebeğini :KK43:
bende helal etmiyorum allah onları bildiği gibi yapsın allaha havale ettim :KK43:

arkadaşlar sütün gelmesi için bi sürü tavsiye vermişler. Hepisne katılıyorum ben. Ama ben sizin yerinizde olsam o insanları evden kovardım. çok da direnirdim. Eğer bunu yapamıyorsanız, bebeğinizle bir odada başbaşa vakit geöirirn. Ayrıca şunu da söylemek istiyorum. Mama ile büyüyen o kadar çok bebek varki ve hepsi de sağlıklı. Mama ile bebeği beslemek dünyanın sonu değil. Bunu unutmayın. Tabiki en iyisi anne sütü ama süt yoksa ya da gelmiyosa aç mı kalsın yavrucak. Yeterki yesin içsin. Bu kadar dert yapmayın bence. Çünkü bu stresle devam ederseniz bebeğiniz huzursuz ve mutsuz bir ortamda kalacak.Mama hayatın sonu değil. Siz onu mutlulupğunuz ile büyütmeye çalışın.

Back
X