sütüm mü kesiliyor lütfen yardım

zeyno_55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2011
40
0
36
bir gece öncesi yataga akacak kadar olan sütüm (masallah dicem ama kalmadı masallahlık bir durum ne yazık ki :(( ) dün oğlusumu asıya götürünce döndügümde biraz emzirdim gece de emdi tabi ama bugün sıfır süt bol üzüntü ne yapmam lazım anlayamadım sütüm mü kesildi acaba .. acaba nazardan olur mu o gün evde temizlikçi vardı asıya da gittik acabanazar mı değdi diyorum yardım edin nolur ne yapmalıyım :((

bir gece öncesi yataga akacak kadar olan sütüm (masallah dicem ama kalmadı masallahlık bir durum ne yazık ki :(( ) dün oğlusumu asıya götürünce döndügümde biraz emzirdim gece de emdi tabi ama bugün sıfır süt bol üzüntü ne yapmam lazım anlayamadım sütüm mü kesildi acaba .. acaba nazardan olur mu o gün evde temizlikçi vardı asıya da gittik acabanazar mı değdi diyorum yardım edin nolur ne yapmalıyım :((

aynı sorunu bende yaşadım. kızlarıma neredeyse 1 aya yakın sadece mama vardim.sütüm günde 5-10 cc ancak çıkıyordu.
önerilerim;
*rezene, papatya çayları, kompostolar ve su,
*alkolsüz bira
*dereotu, kıvırcık, yeşillikler ve sebze ağırlıklı düzenli yemek yemek (yeşilsoğan ve bulgur pilavı çok iyi geliyor)
*hergün ılık duş
*sütyen takma,dar giysi giyme
*mama versen bile önce emzir.emzirmek sütü arttırır
*pozitif ol.benim sütüm geldiyse senin de gelir.

ayrıca anne sütü ilk zamanlarda kendiliğinden akarken sonraları bebek emdikçe geliyor.sabahlar hariç tam dolu olmuyor.

Back