Sutum nasil geri gider

Katre6401

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2016
5
2
1
38
25haftalikken geçen hafta bebegimin karnımda kalbi durdu içim yangın yeri normal doğumla bebeğimi dogurdum şimdi sutum geliyor ve durmuyor... Sütun geri çekilmesi için ne yapılabilir...

25haftalikken geçen hafta bebegimin karnımda kalbi durdu içim yangın yeri normal doğumla bebeğimi dogurdum şimdi sutum geliyor ve durmuyor... Sütun geri çekilmesi için ne yapılabilir...
Of of nedeni nasıl teselli bulunur bilemiyorum ki bende erken doğum yaptım geçen sene bebeğim üç gün yaşadı sonra melek olup uçtu allah sabırlar en büyüğünu versin sütun geri çekilmesi için ben memelerime yeşil sabun koydum hiç kullanılmamis olmasi gerekiyor.....

Canım Allah sabır versin. İnşallah aratmadan sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin. Bolca adaçayı ic kesilir sutün

Kadın doktoruna gidin. Bende 19 haftalik ölü bebek dogurdum. Süt hormonu dengelemesi icin ilac vermeli doktor. Yoksa kolay kolay düzelmez. Geçmiş olsun

Can'ım Allah yardımcın olsun. Yavrun seni ahirette cennete taşısın. Günahlarına kefaret olsun. Süt vermeyi bıraktığında bile süt kanalları bir sene hala aktif oluyor. İnşlh arkasına sağlıklı Bi evladın olduğunda bu yaşayan süt kanalları doğacak yavrunun nasibi olacak. Çünkü hiiiç uğraşmayacaksın Allah'ın izniyle hemen sütün o kanallardan akıp gelecek. Sütünle günahlarında akıp gitsin İnşlh. Bu günleri Bi daha yaşama hiç

Back
X