Sütüm olsun diye icim dışım su oldu :( lütfen yardimmmm

kkimsee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2012
1.097
135
88
Diğer
Denemedigim sey kalmadi sayilir..normal dogum yaptim kizim 20 günlük.sutum 5.gun gelmeye basladi..sol göğsümu emerken sagi almadi ben israrla verdim tabii..sanirim onun ucu daha küçük..simdi aliyor..sonuc olarak kizim memeyi cok seven bir bebek olmasina rağmen benim sutum yetmiyor..milleti okuyorum emzirdikten sonra sagiyormus 100 cc uzeri sütü cikiyormus bensagiyorum 50 cc ancak cikiyor oda zorla..manuel el pompam var ya ben beceremiyorum yada benim sutum yok.humana still tea,tahin helvasi,1 lt konposto,su,rezenecayi,yas maya,normal yemek,yiyebildigim zaman sogan..bol su bol su ..kusucam artik.yok yani bu cocuga yetecek buzluklara atacak göğüslerimi agritacak süt yok bende..deli olucam.daha ne yapmaliyim...lutfen bir mucize olsun..

İlk aylar az gelmesi normal diye biliyorum emdikce cogalir niye sagiyorsunuz calistiguniz için mi
Hayir canim calismiyorum.meme bosalsin daha fazla sut uretsin diye sagiyorum..isa
İlk aylar az gelmesi normal diye biliyorum emdikce cogalir niye sagiyorsunuz calistiguniz için mi
hayır çalısmıyorum..sütüm cogalsın dıye sagıyorum daha fazla uretsın dıye ama bır gelısme yok malesef..

Denemedigim sey kalmadi sayilir..normal dogum yaptim kizim 20 günlük.sutum 5.gun gelmeye basladi..sol göğsümu emerken sagi almadi ben israrla verdim tabii..sanirim onun ucu daha küçük..simdi aliyor..sonuc olarak kizim memeyi cok seven bir bebek olmasina rağmen benim sutum yetmiyor..milleti okuyorum emzirdikten sonra sagiyormus 100 cc uzeri sütü cikiyormus bensagiyorum 50 cc ancak cikiyor oda zorla..manuel el pompam var ya ben beceremiyorum yada benim sutum yok.humana still tea,tahin helvasi,1 lt konposto,su,rezenecayi,yas maya,normal yemek,yiyebildigim zaman sogan..bol su bol su ..kusucam artik.yok yani bu cocuga yetecek buzluklara atacak göğüslerimi agritacak süt yok bende..deli olucam.daha ne yapmaliyim...lutfen bir mucize olsun..
Canım bende aynı problemi yaşadım günde 6 litre su içtim ama nafile sabahtan akşama kadar soğan ve bulgur yedim olmadı neyse ben sonuca geleyim en iyisi malt içecekler ve bira mayası tableti gerçekten çok işe yarıyor. Malt içeçek biraz pahalı o yüzden bira mayası tableti aldım şimdi günde 10-12 tane içiyorum. Bşrde meyve suyu çok işe yaradı bende özellikle sek'in ananas suyu. Ha tabi birde manuel pompalar bir işe yaramıyor malesef benimkide manueldi hastane tipi kiraladım 1 ay bebek emdikten sonra bile 30-40 cc süt çıkardı. Manuelle emmeden o kadar çıkardı. Bide çok zor ama rahat ol canım ben artık artmazsada yapacak birşey yok elimden geleni yaptım deyip malt içeçeğe başladım ve çok şükür enazından şimdilik doyurabiliyorum kuzumu. Allah yardımcın olsun umarım işe yarar

Canım bende aynı problemi yaşadım günde 6 litre su içtim ama nafile sabahtan akşama kadar soğan ve bulgur yedim olmadı neyse ben sonuca geleyim en iyisi malt içecekler ve bira mayası tableti gerçekten çok işe yarıyor. Malt içeçek biraz pahalı o yüzden bira mayası tableti aldım şimdi günde 10-12 tane içiyorum. Bşrde meyve suyu çok işe yaradı bende özellikle sek'in ananas suyu. Ha tabi birde manuel pompalar bir işe yaramıyor malesef benimkide manueldi hastane tipi kiraladım 1 ay bebek emdikten sonra bile 30-40 cc süt çıkardı. Manuelle emmeden o kadar çıkardı. Bide çok zor ama rahat ol canım ben artık artmazsada yapacak birşey yok elimden geleni yaptım deyip malt içeçeğe başladım ve çok şükür enazından şimdilik doyurabiliyorum kuzumu. Allah yardımcın olsun umarım işe yarar[/OUOTE]
suanda malt ıcecekmı ıcıyorsun bıra mayası tabletımı canım..evet bende pompa almayı dusunuyorum bakalım evet deneyecegım bende yapacak bırsey kalmadı zaten..dedıklerınıde deneyeyım allahtan umut kesılmez..bırde pompa ısıne yarıyormu..yanı sütü arttırıyormu

Ben şimdi bira mayası tableti iciyorum malt pahalı bir iki hafta neyse de sonrasına para yetmiyor. Bira mayası tableti de işe yarıyor. Makine işe yarıyor bence hatta hastane tipi almayı bile düşünüyorum ama çok pahalı

Ben şimdi bira mayası tableti iciyorum malt pahalı bir iki hafta neyse de sonrasına para yetmiyor. Bira mayası tableti de işe yarıyor. Makine işe yarıyor bence hatta hastane tipi almayı bile düşünüyorum ama çok pahalı

bıra mayası hapı nekadar canım ucret olarak

bıra mayası hapı nekadar canım ucret olarak
Biz kutusunu 70 tl.ye aldık içinde 500 tane var. Hem malt içeceğin kilo yaptığı söyleniyor bira mayası tableti için henüz öyle birşey duymadım hoş kilo aldırsada devam edicem oğlum herşeyden önce gelir mama yemiyor çünkü.

Canım sık sık beslen abartmadan çeşitli mesela bir dilim karpuz yedin diyelim 45 dakika kadar sonra anne sütü cayi ic icinde rezene ihlamur isirgan var. Su iki litre içmen yeterli olacaktir. Ayrica süt yapimi için dinlenmen şart kendini fazla yorma fırsat buldukça uzan . Sıkça emzir bebeğin doysa bile emmek isteyebilir bu seni aldatmasın ve zamanla.süt yapimi artacak biraz sabret stres yapma.sakin cok.su icme.dedigim.gibi ters.etki yapar gece gece anca yazabildim.uykuluym :)

yeni doğum yapmış arkadaşım için araştırdıgım bilgiyi paylaşmak isterim seninle çok yakında bana da lazım olucak inş :)
1) ısırgan otu tohumu,kimyon,anason bunları öğütüp bi tatlı kaşığı yutup üzerine bir bardak su içmek..
2)Bal yemek
3)Malt içeceği
4)Bol yeşillik tüketmek
5)Ceviz yemek

Ben kendimde uyguladığım ce çok iyi sonuç aldığımı söylim benm sütüm hiç yoktu 3 ay sonu kesildi damla damlayı neyse 8-10 tane kuru inciri 1 lt suda 10 dk kaynatıp sabah akşam 1 bardak içtim tam 7 gün ve 3. Günün snda eskisinden de iyi geldi ayda bir kez yapıyorum tuvalete de rahat çıkıyorum bu sayede inş sende de etkilemiştir canım hepimizin sütü bol olsun canını sıkma Rabbim verir meleğinin rızkını kafana takma rahatla hergünbtaze taze yap iç sıcak duş al göğsünü sıcak suyla yıka öpüyorum gelişmeleri bekliyorum :)

canım galactago diye bitkisel bi damla kullanıyorum ben faydasını gördüm istersen bi dene

dere otu canim en cok o arttiriyor kizin emiyorsa zaten cogalir sirt kismina esin masaj yapsin sut bezleri iki kureginin arasinda kadin dogumcum soylemisti doymuyorsa kizin bir kac kasik mama ver sut biriksin oyle emzir

Ben kendimde uyguladığım ce çok iyi sonuç aldığımı söylim benm sütüm hiç yoktu 3 ay sonu kesildi damla damlayı neyse 8-10 tane kuru inciri 1 lt suda 10 dk kaynatıp sabah akşam 1 bardak içtim tam 7 gün ve 3. Günün snda eskisinden de iyi geldi ayda bir kez yapıyorum tuvalete de rahat çıkıyorum bu sayede inş sende de etkilemiştir canım hepimizin sütü bol olsun canını sıkma Rabbim verir meleğinin rızkını kafana takma rahatla hergünbtaze taze yap iç sıcak duş al göğsünü sıcak suyla yıka öpüyorum gelişmeleri bekliyorum :)

dere otu canim en cok o arttiriyor kizin emiyorsa zaten cogalir sirt kismina esin masaj yapsin sut bezleri iki kureginin arasinda kadin dogumcum soylemisti doymuyorsa kizin bir kac kasik mama ver sut biriksin oyle emzir

dereotunu aldım bakalım yedım faydası olucakmı...ıncırıde deneyecegım...cok tesekkurler

Mrb arkadaslar hurma da cok iyi sut arttirir . Bmm kizim 9 aylik bu incir kaynatip suyunu iciyodum simdide yapsam cogalirni kizim 5 , 6 kere soruyo gogslermi hemen bitiyo sutum.. ?

sağdığınız süte değil, bebeğinizin aldığı kiloya bakın, süt yapısal bazı insanın sütü az olur çok doyurur, bazısının çok olur az doyurur, milleti dinlemeyi ve okumayı bırak, kendini ve bebeğini kimseyle kıyaslama her şey gzel olacak, sağlıkla büyütün bebeğinizi

Back
X