Sütüm yetiyor mu

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1g2s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Küçük olduğu için normal o kadar sık istemesi. O istedikçe ver. Mola verdiğinde süt yapan çaylardan tüket. Ne kadar emzirirsen o kadar artar. Hem aç kalsa ortalığı yıkar.
Sütün yetmiyor mu diyenlere de sanane de geç.

Çok şükr kilo alıyor ağlamyrda öle sürekli ama uykusu yok emincede uyunuyor gündz hiç uyksu yok gecede geç uyuyo bu doymadğndan mı
Ek gıda vermeyi dene alırsa doymuyordur. Şu bebek mamalarından eğer bitirirse doymayabilir. Ama yinede emzirmeyi kesme sakın bolca emzir.Bu sefer mamaya alismasin sadece. Arkadaşim öyle denedi bebeği ek gıda da almak istedi ikisinide veriyor. Sende şerbet iç özellikle boza, helvayla beraber süt aşırı süt yapıyor.

Ek gıda vermeyi dene alırsa doymuyordur. Şu bebek mamalarından eğer bitirirse doymayabilir. Ama yinede emzirmeyi kesme sakın bolca emzir.Bu sefer mamaya alismasin sadece. Arkadaşim öyle denedi bebeği ek gıda da almak istedi ikisinide veriyor. Sende şerbet iç özellikle boza, helvayla beraber süt aşırı süt yapıyor.
Helvayla beraber süt mü içicem yani

Helvayla beraber süt mü içicem yani
Ewet süt yapıyor. Yemeklere kimyon at o da süt yapıyor. Ne kadar süt o kadar sağlıklı bebek canım. Çok faydalarıni gördüm bunların boza da içtim bol bol

Saoln inş bende emzirmek istiyorum ztn sürekli ama işte sürekli emince doymuyr mu dye şüpheleniyorum birde emdikçe sütüm yenilenmiyo artmıyo dye endişeleniyorum
Bu endişelerinin çok gereksiz olduğunu bebişin büyüdükçe göreceksin inşallah.
Bende senin gibi sanıyordum, bebegim emmek isteyince daha yeni emdin biraz bekle dolsun goguslerim diye düşünüyordum ama doktorumuz göğüsler depo gibi değil dolup boşalma mantigiyla çalışmaz ,bebek emerken uyarildikca süt gelir,her emmesinde onun aç olduğu mesajı gider ve süt yeniden üretilir dedi ,sende öyle düşün bebisine her an verebilecek yetebilecek sütün var .Bir de sütünün artmasının tek çaresi bol su içip bol bol emzirmek ve stres yapmamak böyle şeyleri kafana takip kendini uzmemek Canım

Saoln inş bende emzirmek istiyorum ztn sürekli ama işte sürekli emince doymuyr mu dye şüpheleniyorum birde emdikçe sütüm yenilenmiyo artmıyo dye endişeleniyorum
Bu endişelerinin çok gereksiz olduğunu bebişin büyüdükçe göreceksin inşallah.
Bende senin gibi sanıyordum, bebegim emmek isteyince daha yeni emdin biraz bekle dolsun goguslerim diye düşünüyordum ama doktorumuz göğüsler depo gibi değil dolup boşalma mantigiyla çalışmaz ,bebek emerken uyarildikca süt gelir,her emmesinde onun aç olduğu mesajı gider ve süt yeniden üretilir dedi ,sende öyle düşün bebisine her an verebilecek yetebilecek sütün var .Bir de sütünün artmasının tek çaresi bol su içip bol bol emzirmek ve stres yapmamak böyle şeyleri kafana takip kendini uzmemek Canım

Bir de cocuk doktorunuz size ek gıda mama vs verin bu çocuk zayiflamis kilo alamamış vs denedikten sonra bişey yedirmeyi denemeyin bence karnı doğan bebek az emer o zaman da sutunuz gerçekten git Gide azalır ve bebeğinize yetmeyecek hale gelir. Emzirmek hem çok zevkli hem de çok pratik.

Resim Yarışması
36 yıldır düzenlenen Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması başladı. Türkiye’nin lider markası tüm çocukları 1 Nisan’a kadar resim yapmaya davet ediyor.

Sevgili üyeler çocuklarınız için faydalı olacak bir yarışmayı sizlerle paylaşmak istedik. Kazanan çocuklara çeşitli hediyeler var! Çocuğunuzun yeteneğini ölçmeniz açısından Pınar Çocuk Yarışması'nın detayları için tıklayınız!

Back
X