Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar benımde sezaryen olmama rağmen çok sütüm vardı ılk 3 _4 gün şimdı nolduysa bırden bayağ azaldı ama neden bılmıyorum şimdı mama takvıyesı yapıyorumama çok üzülüyorum napim sizce?
Kızlar emziriyorum bende ama yetmiyor bebegım ac kalıyor.ac kalıncada uyumuyor.süt cogalması ıcın ne yapmam lazım.birde grip oldum iştahım falan hıc kalmadı.vücudum halsiz..ne yapmalıyım sizce??
alkisalkisalkiskızlar tek yapmanız gerekn ne biliyormusunuz.bol bol emzirmek.o zaman sütünüz artar ancak.sağmaya çok kulak asmayın süt sağdıkça artmaz bebek emdikçe artar.siz en iyisi süt olayını unutun yani yettimi yetmedimi varmı yokmu hiç düşünmeden bebeğinizi emzirin.bakın 1 -2 haftaya sütünüz taşıp dolacak.işin bası huzurlu ve sakin olmak.
buna çok şaşırdım petibörden kolay ne var hemen deneyeceğim.her emzirmein ardından petibör yiyin sütü nereye boşaltcağınızı şaşırısınız
bak bu çok güzel bi teklifuyumak süt yapıyor,bebek uyudukça siz de uyuyun
hay allah razı olsun bu listeyi mutfağa asmak lazım...Anne sütünü azaltan baharat ve bitkiler:
> Ada çayı
> Nane / Mentol
> Kekik
> Maydonoz
> Kara ceviz
> Civanperçemi
> Kuzu kulağı
anne sutunu nane maydanozda azaltıyormuş dikkat edin kızlar
ben humana stillin faydasını cok gordum tavsiye ederim meyve suyunuda cok içiyrm dr kayısı suyunu onerdi gaz sıkıntısını onluyormuş