- 22 Mart 2007
- 2.140
- 419
- 688
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bol bol sivi icin. Pompayla cektirin cektirdikce gelir o. Moral bozukluguda sutun kesilmesine neden olur.Bebeğim doğduğunda 3250 ydi 10 gün anne sütü ile besledim bebeğim 2600 gr a düştü meğer sutum yetmiyormuş. mamaya başladık ama emmeyi de birakti. Mecbur elektrikli pompa aldım bide ne göreyim 4 sagimda sadece 3 Cc çıktı. Cevreme çok belli ettirmiyorum ama vicdan azabı cekiyorum neden sutum az olabilir
Bebeğim doğduğunda 3250 ydi 10 gün anne sütü ile besledim bebeğim 2600 gr a düştü meğer sutum yetmiyormuş. mamaya başladık ama emmeyi de birakti. Mecbur elektrikli pompa aldım bide ne göreyim 4 sagimda sadece 3 Cc çıktı. Cevreme çok belli ettirmiyorum ama vicdan azabı cekiyorum neden sutum az olabilir
Merhaba tamamen aynı durumdayım bebeğim on günlük ve kilo kaybı sebebiyle mamaya başladık biberona alıştı süt gelmiyor. Hastane tipi pompa da toplasan 5-10 cc süt geliyor. Siz ne yaptınız? Çare buldunuz mu? Tavsiyesi olan var mıdır?Bebeğim doğduğunda 3250 ydi 10 gün anne sütü ile besledim bebeğim 2600 gr a düştü meğer sutum yetmiyormuş. mamaya başladık ama emmeyi de birakti. Mecbur elektrikli pompa aldım bide ne göreyim 4 sagimda sadece 3 Cc çıktı. Cevreme çok belli ettirmiyorum ama vicdan azabı cekiyorum neden sutum az olabilir