sütümü nasıl kesebilirim

sagliklihayat

🌵🌿🌾🌱🌷🍀🌻
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
6.547
6.079
448
kızlar oğlum beş aylık oldu 2 aylıktan beri bırakmaya calışıyor hiç vazgecmedim hep denedim uyurken emzirdim sagdım agzına zorla şiringa ile verdim ama yok istemiyo tukürüyo aglıyo mamayıda istemiyo gerci iştahsız alerjisi reflüsü var . şimdide çalışmaya basladım artık sagmaya vakit ve tek başıma kalacağım yer bulamıyorum sagmazsam da agrıdan duramıyorum cok sızlıyo nasıl kesebilirim bitsin ki rahatlayım yardım lütfen

nasıl sütünü keseceğini, rahatlayacağını bilmiyorum da ben başka bi' şeye takıldım.
emmek istemiyo, mamayı da istemiyo.
aç mı duruyo yavrucağım :KK43: nasıl besliyosun?

nasıl sütünü keseceğini, rahatlayacağını bilmiyorum da ben başka bi' şeye takıldım.
emmek istemiyo, mamayı da istemiyo.
aç mı duruyo yavrucağım :KK43: nasıl besliyosun?
cok zor besliyoruz yani aglaya aglaya oynatarak baska yere ilgisini cekerek şiringa ya da kaşık ile besleniyor biberon tutmuyor zaten ek gıdaya da başladık ama hiç birsey istemiyor cok istahsız

cok zor besliyoruz yani aglaya aglaya oynatarak baska yere ilgisini cekerek şiringa ya da kaşık ile besleniyor biberon tutmuyor zaten ek gıdaya da başladık ama hiç birsey istemiyor cok istahsız
ah kuzum kıyamam yaa..
belki başka bi şikayeti vardır..
idrar gaita tahlili falan yaptırsanız?
ya da diş sıkıntısı olabilir..

ah kuzum kıyamam yaa..
belki başka bi şikayeti vardır..
idrar gaita tahlili falan yaptırsanız?
ya da diş sıkıntısı olabilir..
tüm tahlilleri defalarca yapıldı canım ya yumurta alerjisi var baska sorun yok cok şükür ben yumurta yemedim hiç ama farketmedi basta kolik bir bebekti artık gazı azaldı . diş şu an kaşınıyo olabilir ama 2 aydan beri istemiyo anne sütünü kuzucugum

tüm tahlilleri defalarca yapıldı canım ya yumurta alerjisi var baska sorun yok cok şükür ben yumurta yemedim hiç ama farketmedi basta kolik bir bebekti artık gazı azaldı . diş şu an kaşınıyo olabilir ama 2 aydan beri istemiyo anne sütünü kuzucugum
ah yavrum ya...
benimki de kolik'ti canım..
çok iyi anlıyorum seni..
ve benim oğlum da 3. ayında bi ara meme grevi yaptı.
istemedi beni sağdım verdim dediğin gibi uykusunda verdim emzikle kandırdım verdim falan düzelttim çok şükür..
seninki emzik de tutmamıştır kesin..
aylık doktor kontrolünüzde bunu mutlaka sor bence..
Rabbim yardımcın olsun canım...

ah yavrum ya...
benimki de kolik'ti canım..
çok iyi anlıyorum seni..
ve benim oğlum da 3. ayında bi ara meme grevi yaptı.
istemedi beni sağdım verdim dediğin gibi uykusunda verdim emzikle kandırdım verdim falan düzelttim çok şükür..
seninki emzik de tutmamıştır kesin..
aylık doktor kontrolünüzde bunu mutlaka sor bence..
Rabbim yardımcın olsun canım...
size de gecmiş olsun bizhala korkumuzdan biogaia kullanıyoruz gaz olur diye gelecek ay bırakmayı denicem bakalım. siz kullandınız mı ilaç?
oğlusum açlık grevinde ama emziğini asla bırakmaz ama onunla kandıramıyoruz agzına besin girdiği an basıyor cığlığı :( nuk emzik ağızlı kauçuk biberon chicco nuby hepsini denedim içinde su olunca cop cop cekiyo mama gelince kilitliyo ağzını az deil bunlar oynatıyo bizi valla:)

Bnm bebeğiminde yumurtaya alerjisi vardı uzunca bi süre hiç vermedim sonra tekrar denedim şimdi artık yiyebiliyor.. Aklınızda bulunsun istedm

size de gecmiş olsun bizhala korkumuzdan biogaia kullanıyoruz gaz olur diye gelecek ay bırakmayı denicem bakalım. siz kullandınız mı ilaç?
oğlusum açlık grevinde ama emziğini asla bırakmaz ama onunla kandıramıyoruz agzına besin girdiği an basıyor cığlığı :KK43: nuk emzik ağızlı kauçuk biberon chicco nuby hepsini denedim içinde su olunca cop cop cekiyo mama gelince kilitliyo ağzını az deil bunlar oynatıyo bizi valla:)

hay Allah yaa.. öyle aç aç duruyo yani..
bizim de var Anne Grubumdan bi arkadaş. onun bebeği de öyle..
hakikaten Allah yardımcınız olsun.. iştahsız bebek çok zor...

biogaia'yı 4. aydan sonra kesiyo doktorlar diye biliyorum canım..
canlı bağırsak bakterisi olduğu için..

ben en baştan beri zinco kullanıyorum hala arada veriyorum..
tabi minikken 4 damlaydı şimdi 6 damla falan anca kesiyo :D
eee evdeki söz sahibi onlar artık yapıcak bişey yok :KK51:

Bnm bebeğiminde yumurtaya alerjisi vardı uzunca bi süre hiç vermedim sonra tekrar denedim şimdi artık yiyebiliyor.. Aklınızda bulunsun istedm
kaç ayda tekrar basladı yemeye bize dr genel olarak 18. ayda falan geciyor dedi alerji değerimiz 15 cıktı bu arada

hay Allah yaa.. öyle aç aç duruyo yani..
bizim de var Anne Grubumdan bi arkadaş. onun bebeği de öyle..
hakikaten Allah yardımcınız olsun.. iştahsız bebek çok zor...

biogaia'yı 4. aydan sonra kesiyo doktorlar diye biliyorum canım..
canlı bağırsak bakterisi olduğu için..

ben en baştan beri zinco kullanıyorum hala arada veriyorum..
tabi minikken 4 damlaydı şimdi 6 damla falan anca kesiyo :KK70:
eee evdeki söz sahibi onlar artık yapıcak bişey yok :KK51:
amin amin cok zor normal doğumla belim agrımamıstı ama yemek yedirirken 2 saat surdüğü için bel ağrısı basladı . ben gaz ilacı olarak metsil zinco nurse harvey kimyon fln hepsini denedim ama sanki diğerlerine nazaran bu daha iyi geldi
tabi yine her gece iki üç saat ağlamadan yatmıyordu oğlum 29 haziran doğumlu boyu 70 kilosu 6650 herkes cok zayıf diyo 3400 doğmustu ben karnımda daha iyi besliyodum:))

kaç ayda tekrar basladı yemeye bize dr genel olarak 18. ayda falan geciyor dedi alerji değerimiz 15 cıktı bu arada
Walla ben yaşında tekrar denedim iyice kaynattım 7 dk sonra beyazını direk sarısınıda cicibebe yada mamasının içine karıştırarak verdim öyle öyle yedi şimdi löpür löpür yiyo yavrum

amin amin cok zor normal doğumla belim agrımamıstı ama yemek yedirirken 2 saat surdüğü için bel ağrısı basladı . ben gaz ilacı olarak metsil zinco nurse harvey kimyon fln hepsini denedim ama sanki diğerlerine nazaran bu daha iyi geldi
tabi yine her gece iki üç saat ağlamadan yatmıyordu oğlum 29 haziran doğumlu boyu 70 kilosu 6650 herkes cok zayıf diyo 3400 doğmustu ben karnımda daha iyi besliyodum:))
20 gün ufakmış benimkinden :)
sen bakma millete, doktorun kilo boy konusunda, gelişim konusunda seni en doğru şekilde aydınaltır canım.. ona güven...

Walla ben yaşında tekrar denedim iyice kaynattım 7 dk sonra beyazını direk sarısınıda cicibebe yada mamasının içine karıştırarak verdim öyle öyle yedi şimdi löpür löpür yiyo yavrum
bende yaşayınca bir denerim bakalım. bize dr. neocate mama verdi siz de kullandınız mı

Back
X