sütümün hiç gelmemesi normal mi???

ELZBDE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2012
265
4
46
39
İçel Mersin
arkadaşlar ben on gün sonra sezeryan ile kızımı kucağıma alacam inşallah.ama benim hamilelik sürecimde hiç göğüslerimde süt belirtisi olmadı.doğuma hiç bişey kalmadı ama hala bakıyorum göğüsümün ucunu sıktığımda filan da hiç birşey yok.doğumdan sonra mı gelecek anlam veremedim.bu durum normal mi değil mi :(

uzulme kafanada takma sadece kendini emzirmeye motive et cnku bu cok onemli. Dogumdan sonra mutlaka gelcektir sutun. Benimde oyle olmustu cunku. Ve simdi 4.5 aylik kizim var hala emziriyorum :nazar: hicbir ek besin maddesi vermedim.Insallah yasina kadarda emer:)
bu arada insallah saglicakla kucagina alirsin bebisini...

uzulme kafanada takma sadece kendini emzirmeye motive et cnku bu cok onemli. Dogumdan sonra mutlaka gelcektir sutun. Benimde oyle olmustu cunku. Ve simdi 4.5 aylik kizim var hala emziriyorum :nazar: hicbir ek besin maddesi vermedim.Insallah yasina kadarda emer:)
bu arada insallah saglicakla kucagina alirsin bebisini...

inşallah dediğiniz gbi olur.bugün bir arkadaşıma sormuştum sohbet sırasında o da "benm ablamında senin gbi hamilelğnde hiç sütü yoktu doğurdu yine hiç olmadı bebek hep mamayla beslendi" diyince moralim çok bozuldu.teşekkr ediyorum bu arada.kızınızı da allah bağışlasın:nazar:

arkadaşlar ben on gün sonra sezeryan ile kızımı kucağıma alacam inşallah.ama benim hamilelik sürecimde hiç göğüslerimde süt belirtisi olmadı.doğuma hiç bişey kalmadı ama hala bakıyorum göğüsümün ucunu sıktığımda filan da hiç birşey yok.doğumdan sonra mı gelecek anlam veremedim.bu durum normal mi değil mi :(

canim bunu anneler topigine yazip sorsan, hamilelerden soru ve cevaplar diye bir bolum var, daha cok cevap alirsin. burasi genelde hamile kalmaya calisanlarin oldugu kisim:34:

canim forum ana sayfasindan gebelik kismina gir, ordan hamilelerden sorular ve sorunlar kismini tikla, ordan yeni baslik acabilirsin...

Back
X