sütümün hiç gelmemesi normal mi???

arkadaşlar ben on gün sonra sezeryan ile kızımı kucağıma alacam inşallah.ama benim hamilelik sürecimde hiç göğüslerimde süt belirtisi olmadı.doğuma hiç bişey kalmadı ama hala bakıyorum göğüsümün ucunu sıktığımda filan da hiç birşey yok.doğumdan sonra mı gelecek anlam veremedim.bu durum normal mi değil mi :(

Ah canım hayırlısiyla herşey yolunda gider inşallah.nolur bana dua et daha yolun başındayım ve riskli bir hamilelik geçiriyorum.hiç üzülme ilk hamileliğimde benim de göğüslerimde hiç belirti yoktu ama kızımı iki yıl emzirdim,sütüm de çok kaliteliydi.inşallah sen de benim gibi olursun..

arkadaşlar erken doğum yaptım bugün bebeğim 34 günlük.ilk doğum yaptığımda dediğiniz gibi sütüm geldi çok da güzel geldi hatta.doktorum 2 bebeği bile rahatlıkla emzirebileceğimi söylemişti sürekli göğsümden sütler akıyordu.ama önerilen kremlerin neredeyse tümünü kullanmama rağmen göğüs uçlarım resmen haşat oldu ağlaya ağlaya emzirmeye başladım.sürekli uçları kanadı o acıyla bebeği atmamak için hep tuttum kendmi.berbat bir ağrıydı allaha şükür çok azaldı şmdilerde çok daha rahatım... şimdiki problemimz de kızım 2 haftalıkken on güne yakın yoğun bakımda kaldı ve o kdr bol olan sütüm üzüntüden kesildi.günde 500 cc süt sağıp hastaneye bırakıyordum şimdi her iki göğsümden de anca 70 cc çıkıyor :( yoğun bakımda sürekli mama dayamışlar çocuğa o yüzden mide de genişledi.emziriyorum mama yapıorum üzerine hala doymuyor napacm nasıl edecem şaşırmış haldeyim.bi de tam bir memekolik sütüm olsa da olmasa da sürekli memede kalmak istior o da skıntı afedersiniz ama lavaboya bile gidemez oldum.kızım sürekli mememle bütünleşmiş halde :) bir de sütüm yine bollaşsa keşke....

arkadaşlar erken doğum yaptım bugün bebeğim 34 günlük.ilk doğum yaptığımda dediğiniz gibi sütüm geldi çok da güzel geldi hatta.doktorum 2 bebeği bile rahatlıkla emzirebileceğimi söylemişti sürekli göğsümden sütler akıyordu.ama önerilen kremlerin neredeyse tümünü kullanmama rağmen göğüs uçlarım resmen haşat oldu ağlaya ağlaya emzirmeye başladım.sürekli uçları kanadı o acıyla bebeği atmamak için hep tuttum kendmi.berbat bir ağrıydı allaha şükür çok azaldı şmdilerde çok daha rahatım... şimdiki problemimz de kızım 2 haftalıkken on güne yakın yoğun bakımda kaldı ve o kdr bol olan sütüm üzüntüden kesildi.günde 500 cc süt sağıp hastaneye bırakıyordum şimdi her iki göğsümden de anca 70 cc çıkıyor :( yoğun bakımda sürekli mama dayamışlar çocuğa o yüzden mide de genişledi.emziriyorum mama yapıorum üzerine hala doymuyor napacm nasıl edecem şaşırmış haldeyim.bi de tam bir memekolik sütüm olsa da olmasa da sürekli memede kalmak istior o da skıntı afedersiniz ama lavaboya bile gidemez oldum.kızım sürekli mememle bütünleşmiş halde :) bir de sütüm yine bollaşsa keşke....

Ah canım yerim onu ben minik zilli memekolik oldu demek.seni anlıyorum canım yaa Allah kolaylık versin ama olsun sıkıntï yaşasan da yine de güzelsıkıntılar bunlar.bebeğin iyi ve yaninda onemli olan bu bence bu basit sikintılar da atlatılır inşallah.gıdana çokdikkat et.bol sivı al.fazla şekerliolmayan meyve kompostolaeı,eczanede satılan süt çayları,malt içeceği kullanabilirsin.netten araştır sütü arttıran yiyeceklere bak.sakin karbonhidratlı,hamurlu şeyler yeme.

Back
X