sütümün rengi

ffillizz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
4
0
36
İstanbul
merhaba herkese bu benim ilk topiğim
umarım burda iyi bir iletişim içerisinde oluruz ve güzel arkadaşlıklar edinirim..
arkadaşlar ben 2012 mayıs annesiyim ve allaha şükür oğlumu 8 aydır emziriyorum
ancak son2 haftadır sütümün rengi iyice şeffaflaşmaya başladı beyaz hali pek kalmadı
acaba neden kaynaklanıyor olabilir yediğim şeyler etkili oluyormudur renginde????

canım yiyip içtiklerinden olabilir mi? veya emzirmeye düzenli devam ediyor musun sık sık emzirmeyince de olur demişti annanem.

canım yiyip içtiklerinden olabilir mi? veya emzirmeye düzenli devam ediyor musun sık sık emzirmeyince de olur demişti annanem.

3 ya da 4 saatte bir emziriyorum
bende yediğim şeylerden kaynaklanıyor olabileceğini düşünüyorum ...zaten yediklerime de dikkat ediyorum ama farklı ne yiyebilirim ki beyaza dönsün sütün rengi

anne sütü 3 kısımdır. birinci kısım su, ikinci kısım önsüt(laktoz yani süt şekeri ağırlıklı), 3.kısım son süt(yağ ağırlıklı)
8- 9 ay civarı bebeklerin bazıları etkili emmemeye başlar,memeyi bırakabilir de.2 yaşına kadar emzirmek bebeğinize vereceğiniz en güzel hediye olduğundan sorununuza çözüm olabilecek bir önerim var.
meme pompasıyla veya elle yarımşar saat her iki memeyi de sağın. bunu 2-3 saatte bir yapın.birkaç gün içinde beyaz sütünüz gelecektir.

Back
X