sütümün tadı değişti!!

minnak twety

La Tahzen İnnallahe meana...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2016
68
27
3
32
Slm kızlar
oğlum 1 yaşında. Sürekli emme emme diye peşimde dolanıyor ama verdiğim zaman da emmek istemiyor. Zaten en başından beri çok sütüm olmadı ama pes etmeden emzirmeye devam ettim. 4 5 aylıkken sağ tarafı almamaya başladı yatarak diğer tarafı verir gibi yapıp sağ göğsümü verdim 1 yasina kadar böyle emdi hep ama artık 1 2 dk anca emiyo oda kucagimda dönerek yada ayakta ve sağ göğsümün sütünün tadının değiştiğini farkettim önceden tatliydi ama artık hiç bi tat yok acaba o yüzden mi emmiyor ne yapmalıyım bilemiyorum

Bir yerde okumuştum anne regl olmaya başlayınca özellikle o dönemde sütün tadı değişirmiş. Sizin de durumunuz bu şekilde mi? Emzirmeyi bırakmamak için direnmeye çalışın, bebeğiniz acıkınca mecbur emecektir tadını beğenmese de. Birkaç gün deneyin olmayacak gibiyse çocuk doktoruna götürün de bebeğinizin gelişimini etkilemesin, kan şekeri düşmesin.

Sutun tado rengı ıcerıgı degısır bunun sebebı cocugun hasta olması veta vucundakı vıtamon durumu olabılır bı arastemaya gre cocuk emerken anne vucudu cocugu tahlıl edıyormus bırdahakı emzırmeye cocugun hangı vıtamnıe ıhtıyacı varsa onu arttırıyormus

Bir yerde okumuştum anne regl olmaya başlayınca özellikle o dönemde sütün tadı değişirmiş. Sizin de durumunuz bu şekilde mi? Emzirmeyi bırakmamak için direnmeye çalışın, bebeğiniz acıkınca mecbur emecektir tadını beğenmese de. Birkaç gün deneyin olmayacak gibiyse çocuk doktoruna götürün de bebeğinizin gelişimini etkilemesin, kan şekeri düşmesin.

Ben kırkım çıktıktan sonra adet görmeye devam ettim zaten o yüzden o seçeneği eledim doktorumuz da bu durumun beklenilen bişey olduğunu söyledi yani anne sütü bebegin yediği besinlere emiş gücüne göre degisebilirmis. Ama yinede düzenli emmemesi beni çok üzüyor. Ek gıdaya çok erken geçtiği için galiba en başından beri hep benim zorlamamla emdi. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum acaba sütüm mü kesiliyor??

Sutun tado rengı ıcerıgı degısır bunun sebebı cocugun hasta olması veta vucundakı vıtamon durumu olabılır bı arastemaya gre cocuk emerken anne vucudu cocugu tahlıl edıyormus bırdahakı emzırmeye cocugun hangı vıtamnıe ıhtıyacı varsa onu arttırıyormus

Doktorumuz da buna yakın biseyler söyledi. Ama emmemesine sebep olan ne bilmiyorum

Doktorumuz da buna yakın biseyler söyledi. Ama emmemesine sebep olan ne bilmiyorum

Uzulme ya dıgerını emıyormus ya yeterınce beslenıyrdur emmedıgı zaman suratına fıskırt sutunle bebegının yuzunu yıka :) benım annem kardesıme yapardı nedenını bılmıyorum galıba cıldı beslensın dıye :KK53:

Uzulme ya dıgerını emıyormus ya yeterınce beslenıyrdur emmedıgı zaman suratına fıskırt sutunle bebegının yuzunu yıka :) benım annem kardesıme yapardı nedenını bılmıyorum galıba cıldı beslensın dıye :KK53:

Anne sütü cildi güzelleştiriyor canım ayrıca buyuyuncede yüzü güzel ve pürüzsüz olurmuş :KK49:
Ekmeyi birakmasindan korkuyorum çünkü bazen diğerini de istemiyor :110:

Anne sütü cildi güzelleştiriyor canım ayrıca buyuyuncede yüzü güzel ve pürüzsüz olurmuş :KK49:
Ekmeyi birakmasindan korkuyorum çünkü bazen diğerini de istemiyor :110:

Ayyyy dgru olabılır kardesım su an ergen ve bır sıvılcesı bıle yok masallah puruzsuz gercekten ınsallah emmeyı bırakmaz acaba memene taatlı bıseyler sursen durum degısır mı

Back
X