Öncelikle gözünüz aydın sağlıkla mutlulukla büyütün

Her anne bu dönemden geçiyor. Saatli emzirmeyin ne zaman isterse emzirin isterse 15 dk geçmiş olsun. Bazen sadece memede kalmak istiyorlar. Sürekli temas sütü inanılmaz arttıran bir şey. Ve bol su. Diğer her şey sadece sütün kalitesini arttırıyor ya da bomboş kilo yapıyor. Benim bebeğim meme aşığıydı sürekli emdiğinden kan şekerim yerlere düşerdi. Bende yulaf lapası daha doğrusu kayık tabağı yapardım

içine ceviz kuru incir tahin quark ne bulursam katardım hem tok tutardı hem de sütüm cidden fışkırıyordu. Deneyin derim

Ama suyu bol bol için. Ne kadar emerse o kadar gürbüzleşiyorlar ki bebeğiniz çok da güzel kilo almış. Sağıma takılmayın bebek ağzına alınca memeyi iki oynayınca bile süt kendiliğinden akmaya başlıyor ama sağım öyle değil ve sütünüz arttıysa sağım sütü çok hızlandıran da bir şey. Ben blok emzirmeyle ve önden sağımla süt akışımın hızını azalttım hızlı akım da bebeği boğuyor ve meme reddi yapıyor o da çok zor aklınızda bulunsun habire sağım da yapmayın bence ama habire emzirin hiçbir zararı yok. Gazını çıkartın yeter