- 16 Ekim 2016
- 7.414
- 45.729
- 498
- Konu Sahibi Sonsuzaskkk
-
Bende cok ikilemde kaldim bu konuda dedigin gibi cocugun hakki o sut ama o kadar cok gaz yapiyorki hem bebisim hem ben perisan olduk bebegim 2 aylik tabi cokda ememiyor bunun icin sut iyice birikiyor senin gibi bende sagmayi denedim ama sancili oldugu icin uyku duzenide yok ne zaman emmek isteyecegi belli olmuyor sagmaya vaktim olmuyorHayır sakin adaçayı kullanma gerçekten sütü azaltır yazık değilmi bebeginin hakkına. Benimde sütum çok geliyordu kızım 5dk dan fazla emmiyordu haliyle ön sütun arkasındaki yağlı doyurucu kilo aldirici sütü icemiyordu. Doktorum ban önceden bir miktar sütü sagmami kalan sütü vermemi söylemişti. Bu şekilde bebegim kilo da almaya başlamıştı.
Milletim sutum cogalsin diye kendini paraliyo sen azaltmaya calisiyosun. Bebeginin kaç aylık olduğunu bilemiyorum ama zaten ilk aylarda süt çok oluyor sonradan azalıyor sen istemesende.
Canım sen iyimisin cocugun rızkını sakın adacayı ıcerek kesme bır damlsı bıle degerlı anne sütünün yernde olmak ısteyen yuzlerce ınsan var. Yapman gerekn cok basit elektrikli sagma makınası al memenı vermeden once azbsey sag we sagdgnda buzluga at ilerde işine o buzluktakılerde cok yarıcakKizlar yardimmm... benim sutum cok geliyo fiskirir gibi bebisim emerken aglayarak cekiliyo oksuruyo emmek istiyo ama yapamiyo boyle olunca bebegin faydasiz olan onsutle doyup faydali olan sonsutu alamadigini ve boyle oluncada gaz sancisinin cok oldugunu duydum ve maalesef bizde sancidan perisan haldeyizadacayinin sutu azaltip olmasi gereken miktara getirdigini okudum netten bilgisi olanlar varmii
bence sağıp buzluğa atın ilerde çok işinize yarayacak o sütler 1 damlası bile hazine sakın azaltmayın.. ayrıca gaz için kimyon tüketin bol bol ve bebeğe çörek otunu kaynatıp içirebilirsiniz..Kizlar yardimmm... benim sutum cok geliyo fiskirir gibi bebisim emerken aglayarak cekiliyo oksuruyo emmek istiyo ama yapamiyo boyle olunca bebegin faydasiz olan onsutle doyup faydali olan sonsutu alamadigini ve boyle oluncada gaz sancisinin cok oldugunu duydum ve maalesef bizde sancidan perisan haldeyizadacayinin sutu azaltip olmasi gereken miktara getirdigini okudum netten bilgisi olanlar varmii
3. ayi dagectik 10 gun ama maalesef gaz hala gecmedi2 aylik bir bebegin gazi olmasi cok normal. 3 aya kadar sabretmeniz lazim. Ve zaten belli bi sure sonra istesenizde sutunuz o kadar gelmicek. Kiymetini bilin.
Ayni durumu birebir yasadim ben sizle sütüm fiskiriyodu bebegim sinirleniyodu o daha emmeden agzindan sütler tasiyodu yutamiyodu bogazina kaciyodu..öncelikle sagma sütünü makineyle falan o daha cok cogaltiyo, elinle yukaridan asagi bastirarak fiskirma bitene kadar bosalt. Biz gaz sancisini 5 aya yakin cektik3. ayi dagectik 10 gun ama maalesef gaz hala gecmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?