Bebek Beslenmesi sütün dışarı doğru hızla fışkırması mı lazım?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

simeranyam

defne, giray
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2011
301
63
323
Arkadaşlar sütümün yetip yetmediğini anlayabilmem için göğsümü sıktığımda sütün fışkırması mı lazım?

dün bir doktorun yanında emzirdiğim çocuğumu. moralim bozuldu. benim sütümü sıktığım zaman duvara doğrı fışkırırdı dedi ilk çocuğumda.. dünden beri sütüm yetmiyor endişesi başladı bende.

çocuk emmeye başlamadan göğsümü sıkıyorum bişey gelmiyor. ama çocuk memeden kendisini çektiğinde süt aşağı doğru akıyor.

sütüm fışkırmadığı için sütüm yetmiyor korkusu başladı bende. çocuğum 22 günlük.

kakası ve altını ıslatması normal.. kilo alımıda doğduğundan beri 700 gram filan aldı.

çocuk 1-1,5 saat arayla emmek istiyor. bazen yarım saat sonra.. buda endişemi iyice artıyor.

acaba sütüm mü azalıyor?

Hayir tatlim fiskirmadi sart degil kizimda fiskirirdi oglumda hic fiskirmadi ama hep bir kg bib uzerinde aldi
Seninde yavrun guzel kg almis sutunun yettigunin en buyuk kaniti guzel kg almasi

benim kızımda fışkırırdı çok su içerdim 4 lt falan bi tane kız bebeginde süt annesi olmuştum annesinin sütü yoktu....bebegin cok güzel kilo almış seninki iyi ben her 15 dk bi emziriyordum.oda yetmiyodu sagıp biberonlada veriyordum yine doymuyordu.akşama kadar kucagımda emiyordu demekki bebegin iştahlı ne güzel işte ben dr demiştim bana emsin işte daha ne iştahlı bebek doymamakla alakası yok demiişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…