- Konu Sahibi incitanemm
-
arkadaşlar şu 2-3 gündür kafamı kurcalıyor habire göğsüme bakıp duruyorum ya hala benden ne akıntı nede sıvı falan gelmiyor göüslerimden çokk üzülüyorummafoldumben benle birlikte doğum yapacak olan arkadaşlarımın teee 6 ayda başlamış sıvı gelmeye acaba bende mi bir sorun var.. kimileride diyorki doğumdan sonra gelir ama o zamanda bebeğim süt gelsin diye göğüs ucumu yara edercek çekmekten buna nasıl dayancam bilmiyorum:Saruboceq: istiyorumki şimdi sıvı gelse çocuk olduğundada rahat rahat emse :ecrin_bebek:bunun yok mu bir çaresi lütfen yorumlarınızı bekliyorum a.s.
öyle kızlar ama bebeğimde doğuma kadar süt gelmezse çeke çeke yara etcek memişleri zaten şuan bile çok acıyorr keşke gelsede sıvımıdır akıntımıdır neyse oğlumda doğduğunda hiç acı vermeden emse
canım neden böyle düşünüyorsun ki geldiği zamanda yara olabiliyor göğüs uçları krem kullanmıyormusun sen?ben Lansinoh kullandım ve çok şükür hiç yara olmadı göğüslerim.:sm_confused:
canım kullanmıyorum sadece vücut yağı kullanıyorum çatlaklara onuda göğsüme yedirip nemlendiriyorum hergün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?