Moda Haberleri Sütyen Askılarınızı Gizleyin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
g.g de gördüm buna benzer bişi kızlar

Broşların yaka ignelerinin ignesi çıkartılarak uydurulabilecek birşey bu ben zihni sinir projesi olarak dener deneyimimi de paylaşırım kızlar

şık ve mantıklı bir çözüm...

değişik ama mantıklı bırseymıss

çok güzel ya nerden bulcam ben bunu ama??

ilginç bir şey çokta hoşyerimseniben

çok ilginç benneyaptımki

Broşların yaka ignelerinin ignesi çıkartılarak uydurulabilecek birşey bu ben zihni sinir projesi olarak dener deneyimimi de paylaşırım kızlar

ya çok güseller bende istiorummmmm

Süper bir şeymiş ya....

sevdim ben bu olayı

g.g de gördüm buna benzer bişi kızlar

arkadaşlar bu ürüne benzer bi ürün g.g de var... bu kadar süslü değil ama işimizi görür.5 tl civarı haberiniz olsun:)

Aaa ne güzel... Nie hic görmedim ben bunu yaaahu

nerde satılıyorki

ben bunu askıları çapraz takarak yapıyordum kendi çapımda, bu da çok pratikmiş:)

çokkk güsel ya

ilginç, kullanışlı ve şık bir tasarım , bence çok tutulur bunlarşutarafagitti ..

gözükmesi çok kötü oluyor..şeffaf bile olsa gözükmemesi daha iyi..bence çok itici gözüken askı...ya askısız kullancaksız ya da bu şekil toplatçaksın..hiç bi şekilde gözükmemelii.

allah seni napmasin koptummm:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

çok güzelmiş ya, çok hoşuma gitti.
mağazalarda falan gören olursa bildirsin de hemen saldıralım :)

evet yaa cok cok hos...tesekkurler...

g.g de buna benzer bişi gördüm arkadaşlar...

gerekli birşeydi bence
tasarımıda hoş olmuş

çok güzel ya
nerden bulabiliriz acaba

sagolun arkadaslar ,artik ben buna benzer bise cikaracam heralde bulamadim daha,,hayirli ramazanlar,guzel bayramlar dilerim size,opuyorum canlarimopuyorumnanaktan

aslında bu olmadan da askıları yok edebilirsiniz,
sütyeninizn arka taraftaki kopçalarını yer değiştirin çarpraz olacak sekilde hem askılar görünmüo hemde daha da toparlıyo alkisalkisalkis

yaa arkadaşlar güzel fikirde askısız sütyenler war onları neden kullanmıyosunuzki...zemuszemus

evde bi tane pistolem olucaktı liseden kalma onu takıyım bari:) çok hoş olmuş ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…