İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Sütyen tercihlerimiz...

love_girl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
9
0
86
46
İzmir
biz kadınların aslında gizli dünyalarıdır iç çamaşırları...bazılarımız sade,tekdüze seyleri severiz,bazılarımız içinse renk renk desen desen çamaşırlar,dantelli güpürlü takımlar olmazsa olmazlarımızdır:) peki ya sizin tercihleriniz,değerli yorumlarınızı bekliyorum şekerler:)

bende sade takılıyodum ama son zamanlarda dantellere falan baya merak saldım, arada böyle işlemeli işlemeli olanlarda var kaydirigubbakcemile2

ben beyaz sevmiyorum nedense fazla klasik geliyor sanırım. en sevdiğim ve tercih ettiğim siyah ama giydiğim kıyafetin rengine uygun sütyen giyme takıntım da var =) onun dışında dolgusuz olan straplez modeller tercihim. sanki sipariş verir gibi oldu ama

hafif transparan ve ve şirin olcak bende onu giyince şirineee

rengarenk desen desen dantelli modelleri severim klasik düz modelleri pek tercih etmem..ama tabi açık renk bluzun altına renkli bi sütyen giyemedigim için düz modelm hep vardır:lepi:

renk renk seviyorum kıyafetim ne renkse iç çamaşırıda o olucak takıntım var alt üst takım olucak bayanssulusmile

siyahı kim sevmez..
ama elbise ne renkse ona göre uyumlu giyiniyorum. çamaşırlarımın takım olması yönünde takıntım var ama..

siyah birinci tercihimdr. beyaz çamaşır da sütyen de kullanmıyorum. ten rengini beyaz yerine tercih ediyorum. bir de alt üst aynı renk olmalı takıntım vardır.

tabikide beyaz ve siyah arada kırmızı da kullanıyorum bazılarıda dantelli.

dantelli ve renkli iç çamaşırlarına bayılırım mutlaka da takım olmasına özen gösteririm ama son 2 yıldır göğüslerim standart bedenlerin üzerine çıktığı için siyah ve beyaza mahkum kaldım. firmalar üretmiyor büyük göğüslülere renkli sütyen takmak yasakmış gibi bu işe el atılsa ne güzel olurdu kırmızı bile yok hiç bir markada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…