• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Sütyen yıkama ve taşıma aparatı

şimdi netten araştırdım fiatı 9.90 dan 29.50 ye kadar çeşitli.benimki taklit sanırım.maydante washbra yazıyor üstünde.

kızlar bende bundan var çok kullanışlı çok pratik hihoyyyt
bannersol.jpg

bende de bundan var hanımlar. sosyete pazarından aldım bugün
hem de 5 liraya. ayrıca sadece çıtçıtlı değil bu baya sağlam

Ya bu çok güzell bişi ama rizede bulamamkiiii :((( kızlarrr bursada satısınıı bıldıgınız bır magaza varmı???

bunun bi benzeride bende var...sütyenlerin yıkanması hep başıma bela olmuştu..aldım rahatladım sütyenleirm hiiç deforme falan olmuo...misss gibi....

ben de alıcam bunlardan yaa elde yıkasan dert tam temizlenmiyor gibi hissediyorum, makinaya atsan bi daha ondan hayır gelmiyor. lazım valla.

yaaa çok iyiymiş bu. elde yıkamaya üşeniyorum atıyorum makineye temiz ama mahvolmuş vaziyette alıyorum:)

bursalı arkadaşlar, bu aparatı uzun süredir arıyorum ama bulamadım ..yardımcı olursanız sevinirim.

ya kızlar pazarlarda bile var bunlardan
fiyatını sormadım ama merak da ediyordum kullanıp memnun kalan varmı diye
sorayımda bende alayım bi tane:lepi:

sitesinden geçen gün sipariş verdim kargo dahil 17,5 tl ama gelmedi henüz

pahalı mı almışım?

süpermiş..burda yeğenüm görmüş 5 tl imiş hem de ..neden almadım diye hayıflanmış bir de..denk gelince hemen alıcam..

Dolgulu sütyen kullanıyorsanız kesinlikle almanızı öneririm ;) Dolgu olan kısımların deformasyon olmasını önlüyor,şekil bozuklugunu önlüyor,yıpratmıyor.Ben ameliyattan önce almıştım,şimdi saten sütyenlerimin diger çamaşırlarla temas edip yıpranmaması için kullanıyorum...

Konuyu hortlatalım. Kesinlikle kullanın. Ben eskiden elde yıkardım sütyenlerimi ama istediğim gibi temiz olmasdı. Yıllardır bunu kullanıyorum. Taş gibi sütyenlerim hiç bozulmuyor. Üstelik makinede yıkarım hep. Hem tertemiz oluyor hem formu bozulmuyor. Kadınlar için büyük icat bence :)

Back
X