• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

suudi arabistanda tedavi olup bebek sahibi olanlar:))

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.135
448
Slm kizlar bn 2 bucuk yildr evliyim ve ewlndgmzdn beri korunmamamiza ragmen hamile kalamadim hic we bn esimin isi dolasiyla suudi arabistana geliyrm ve bu 2. Gelisim ámá burda tup bebek yapmk istyrm suudi arabistanda tedavi olup hamile kalan veya tup bbk ypn lutfen cvblarnzi bkliyrm kafam cok karisik sizce yapmalimiyim yaaa bebeksizde dayanmiyorum artk kizlar yorumlarinizi bkliyorum:bebisim:

Slm kizlar bn 2 bucuk yildr evliyim ve ewlndgmzdn beri korunmamamiza ragmen hamile kalamadim hic we bn esimin isi dolasiyla suudi arabistana geliyrm ve bu 2. Gelisim ámá burda tup bebek yapmk istyrm suudi arabistanda tedavi olup hamile kalan veya tup bbk ypn lutfen cvblarnzi bkliyrm kafam cok karisik sizce yapmalimiyim yaaa bebeksizde dayanmiyorum artk kizlar yorumlarinizi bkliyorum:bebisim:

Kimse yokmu yaaaaa

Evet ben türkiyedeyim bir bilgim yok ama sanki orada zor gibi biraz buraya bi tatilde geldiğinizde yaptırsanız

9 ay sonra gelcz bnde dyrm hazir gelmisken kimse duymadan yapalim esimle Ben sadecr turkiyedr esimle cikacz hih tedavi olmaya gittiler gibi Laf istemiyorum burda kimse duymaz kimse bilmez yaparim hamile kalirsamda turkiyeye hamis hamis donmek istyrmmmmmm(:

Masallah ne kdrlik hmilesin ya bnm tek korktgm sey 2 yildan 3 grcz bir kere hamile kalmis degilimmmm allah kucagna alcgn gnleri gstrsn ins

Canım Allah sana da nasip eder inşallah hiç kasma şöyle derler böyle derler diye herkes Canı ne istiyorsa konuşsun kimsenin lafı sözü senin bebek sahibi olmandan daha önemli değil gayet açık ve net bi şekilde saklamadan tedavini ol bence

Aplqh kucaginiza aldiginiz gunleri gostersin ne mutlu size cinsiyetbelli mi???' :46:belli mi:49:

Teşekkürler Allah en kısa zamanda size de nasip etsin inşallah eşinizle konuşmaya çalışın cahil insanların etkisinde kalmasın tüp bebek bence bir mucize çok güzel bi yöntem iyi ki tüp bebek doktorları merkezleri var . Allah mesleğini layıkıyla yapan doktorlarla karşılaştırsın mübarek günler hürmetine kimsenin elini boş koymasın

Teşekkürler Allah en kısa zamanda size de nasip etsin inşallah eşinizle konuşmaya çalışın cahil insanların etkisinde kalmasın tüp bebek bence bir mucize çok güzel bi yöntem iyi ki tüp bebek doktorları merkezleri var . Allah mesleğini layıkıyla yapan doktorlarla karşılaştırsın mübarek günler hürmetine kimsenin elini boş koymasın

Amin insqllah bu guzel dualqrin icin tskkurler...

Back
X