yine de normal olmamasına rağmen bi gelişmeSeçim kampanyasında kadın adaylar ya seçmenlerle bir paravanın arkasından konuştu ya da erkekler tarafından temsil edildi.
Türkiyemiz gerçekten bir cennet dimi arkadaşım.Boşanmış veya dul kalmış kadınlar durumu ne kladar zor başında erkek olmadan arabaya binemezler, mal varlığı akrabaya kalıyor bunlar yani kadınlar erkeğin elinde oyuncak olmuş ,
değersiz varlık durumundalar
Türkiyemiz gerçekten bir cennet dimi arkadaşım.
Bu cenneti böyle bir cehenneme çevirmek isteyen kıt zekalılar var.
2015 de ancak kadınlara bu hak verilmiş daha bircok alanda ozgurluklerini kazanmaları lazım bir milyon yıl falan gecince ulasırlar heralde
KK yi cok seviyorum yaaaaa. Bakin kadinlar icin önemli seyleri hic kimse bizden baska 5-10 kisi, okumaz ve görmezler ama girin " bir derdim var " topiklerine kadin kayniyor. Iste ülkemin gercek yüzünü Kadinlar kulübünde görüyorum ve cok üzülüyorum.
IQ ve EQ yerlerde sürünüyor, ne ara böyle olduk, orasini hala anlayamadim.
Yani şu yorumuna tamamen katılıyorum.
Kimseyi aşağılamıyorum asla ama birisinin kocasının şişme bebekle basılması, şuradaki siyasi gündemden daha önemli birçok kadın için. O kadar önemli konular gelip geçiyor siyasette, yorum yapan 10-20 insanı geçmez. Ama BDV'de kaynanalı konuya yüzlerce yorum gelir.
Kadınların rezil rüsva dizi ve programları izlemesi, siyasetten kopması ülkenin aydınlanmasına ket vurulması demektir. Bu kadınlar yetiştiriyor gelecek nesilleri. Kendine faydası olmayan kadınlar nasıl sağlıklı bireyler yetiştirebilir ki?
Kadın ötelenirse (arap ülkelerindeki gibi, bizdeki gibi), siyasetten men edilirse, sakın siyaset yapmayın, ne gerek var, çocukların var sakın siyasete karışma fişlenirsin diye diye başardık, kadınların içini boşalttık, geleceğimizi boşalttık, geri kaldık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?