Doğuma Hazırlık Suya damlatılan kanla cinsiyet testi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Havalianne__

Havalı anne:)
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
6.106
3.358
373
Slm kızlar nette gezerken böyle birşey okudum, duyan bilen var mı. Bir bardağa su dolduruyoruz, parmağımızdan bir damla kanı suya damlatıyoruz, parmağı suya batırmak yok. Eğer kan tabana çökerse erkek, dağılırsa kız deniliyor.

Daha ne cıkaracaklar sasirdım ya lahana testi yap o daha acısız valla ben sana cok dua ediyorum insallah oglun olur diye. Kaynanamın 3 kizdan sonra esim olmus dua et bol bol Kuran oku Allah iki meyvedende tattırır insallah. Bende yarın ogrenmeye gidicegim bakalım böcek mi cicek mi geliyor.

Daha ne cıkaracaklar sasirdım ya lahana testi yap o daha acısız valla ben sana cok dua ediyorum insallah oglun olur diye. Kaynanamın 3 kizdan sonra esim olmus dua et bol bol Kuran oku Allah iki meyvedende tattırır insallah. Bende yarın ogrenmeye gidicegim bakalım böcek mi cicek mi geliyor.

Lahana testi nasıl oluyor canım birde tutuyor mu, çok sağol duan için canım

Kırmızı lahana dogranip 10 dk 2 bardak su ile kaynatilacak, soguyunca eşit miktarda idrar ile karistirilinca renk değişikliği olmazsa yani mor, koyu mor renk olarak kalirsa kiz oluyor; pembe veya kirmizi tonlara dönerse erkek deniyor. Allah bilir tabii ama benim kızımda tuttu şimdikinde de. Şimdiki erkek :)

Kırmızı lahana dogranip 10 dk 2 bardak su ile kaynatilacak, soguyunca eşit miktarda idrar ile karistirilinca renk değişikliği olmazsa yani mor, koyu mor renk olarak kalirsa kiz oluyor; pembe veya kirmizi tonlara dönerse erkek deniyor. Allah bilir tabii ama benim kızımda tuttu şimdikinde de. Şimdiki erkek :)

Bide ben deneyim :)

Yani sabah tuvalete gittin ilk idrar bir sonradaki tuvalet ihtiyacinla yap. Genelde gun icinde su iciyoruz ya idrar sabah daha iyi sonuc veriryor. Hani doktorlar diyorya sabah ilk idrarini ver diye o zaman degerler daha net cikiyor

Back
X