• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suyu erken geldiği için bebeğini kayb edenler :(

sumeyye008

elhamduLillah
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2012
1.899
259
173
29 yaşım var. 7 senelik evliyim. İstanbulda oturuyorum. Normal yolla hiç hamilelik oluşmadığı için 4 kere tüp bebek yaptırdık. 4.cü de ilk kez hamilelik oluşdu. Her şey yolunda giderken, 17+3 haftada aniden suyum açıldı ve 5 gün sonra süni doğumla gebelik sonlandırıldı.

Benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlar, yaşadıklarınızı paylaşa bilirmisiniz? Nasıl bir araştırma yapıldı? Bu konuda hangi uzmanlara baş vurdunuz? Sorunun gerçek kaynağı bulundumu?

Daha çok yeni olduğu için araştırmaya henüz başlamadık. Allah nasip ederse tekrar tüp bebek deniycez. Aynı şeyi tekrar yaşamamak için, sizin de bilgilerinize ve tecrübenize ihtiyacım var.
*********************************************************************************

Rabbim beni ve hiç kimseyi taşıyamayacağı yükle yüklemesin. Hayır neredeyse hep onu nasip eylesin. Bize kayıp ettiğimizden daha hayırlısını nasip eylesin. Bizleri ve daha zor durumda olanları isyan etmekten, imtahanından geçememekten korusun. Evlat acısı çok zordur. Ancak sabır edenlerin mükafatı da acısı kadar büyüktür. ALLAH SUBHENEHU TEALE bizleri en zor anlarında sabır edenlerden yazsın. Amin.

Canim ilk once basin sagolsun allah sabirlar versin ben yasamadim ama rabbim sana insallah bu uzuntunun mukafatini hayirlisia versin insallah

29 yaşım var. 7 senelik evliyim. İstanbulda oturuyorum. Normal yolla hiç hamilelik oluşmadığı için 4 kere tüp bebek yaptırdık. 4.cü de ilk kez hamilelik oluşdu. Her şey yolunda giderken, 17+3 haftada aniden suyum açıldı ve 5 gün sonra süni doğumla gebelik sonlandırıldı.

Benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlar, yaşadıklarınızı paylaşa bilirmisiniz? Nasıl bir araştırma yapıldı? Bu konuda hangi uzmanlara baş vurdunuz? Sorunun gerçek kaynağı bulundumu?

Daha çok yeni olduğu için araştırmaya henüz başlamadık. Allah nasip ederse tekrar tüp bebek deniycez. Aynı şeyi tekrar yaşamamak için, sizin de bilgilerinize ve tecrübenize ihtiyacım var.
*********************************************************************************

Rabbim beni ve hiç kimseyi taşıyamayacağı yükle yüklemesin. Hayır neredeyse hep onu nasip eylesin. Bize kayıp ettiğimizden daha hayırlısını nasip eylesin. Bizleri ve daha zor durumda olanları isyan etmekten, imtahanından geçememekten korusun. Evlat acısı çok zordur. Ancak sabır edenlerin mükafatı da acısı kadar büyüktür. ALLAH SUBHENEHU TEALE bizleri en zor anlarında sabır edenlerden yazsın. Amin.

senin yazılarını her okuduğumda yüreğimden taa en derinde hep dua ediyorum sana..ve biliyorum ki Rabbim sana bu sabrının mükafatını kat be kat verecek sümeyyecim..Tüm cümlelerin yazıların isyansız hep teslimiyet dolu ve tevekkül kokuyor..En güzel şeyler seni gelip bulacak buna eminim..

Canim ilk once basin sagolsun allah sabirlar versin ben yasamadim ama rabbim sana insallah bu uzuntunun mukafatini hayirlisia versin insallah

senin yazılarını her okuduğumda yüreğimden taa en derinde hep dua ediyorum sana..ve biliyorum ki Rabbim sana bu sabrının mükafatını kat be kat verecek sümeyyecim..Tüm cümlelerin yazıların isyansız hep teslimiyet dolu ve tevekkül kokuyor..En güzel şeyler seni gelip bulacak buna eminim..

Dualarınız için çok teşekkür ederim. Rabbim kimseyi sıkıntıda brakmasın.

Maalesef bu acıyı yaşayan biri olarak sana yaşadıklarımı anlatayım.... 2.gebeligimdi ilk hamile oldugumu duydugum anda dunyalar benim oldu... 6.haftamda kanamam basladi... Gittigim acilde zorlanma ve yorulmadan olmus dedi... 7.haftamda radiolojiye gittim orda décollement trofoblastique denildi 27 mm ayrilma olmus... 2 hafta dinlenme verdiler tekrar gittigim de riskin ayni oldugunu buyuk ihtimalle bebegi kaybedecegimizi ama 4.aya kadar devam ederse belki bir ihtimal denildi... 12.Haftamda 1. Tramester icin kendi ilk jinekologuma gittim oda hicbir risk olmadigini felan soyledi... 1 hafta sonra kahverengi siddetli bir kanamam oldu clinige gittim birsey yok dediler../ her sabah kahverengi kanamam oluyordu normal dendi 4. Aya kadar olurmus kesenin altinda ki biriken kan geliyormus vs vs... Son zaman da kanama artti acile gittim bebek iyi felan dediler 2 gun yattim hastanede....

Kanamalar evde devam etti artik okadar cok acile gitmisttimki yorulmustum baska bir hastaneye gittim orda aci gercegi ogrendim....

Bebegi min tamamiyle suyu bitmis kordonlar rahme kadar inmisti... Bebegim karnimda kipir kipirken olecegini biliyordum....
1 hafta hastanede yattim... Normal sancilarim baslayinca dogum haneye alindim dogumu 8 saat surdu dogum yaptigim anda kaybettim melegimi.....

Doktorlar otopsi yapalim kalbini acalim dediler izin vermedim allah nasil verdiyse oyle teslim edeyim dedim.... Problème kalbinde degildiki kesedeydi.... Placentaya kordonlarina yapin dedim onlar okeyledi....

Hastanede yattigim surece butun benim kan tahlillerim vajinadan alinan sivi ornekleri bebegin placenta ve kordonlari tahlile alindi....

Sonuc ise koskoca hic.... Bebegin saglik durumu gayet iyiymis dr belki benim sagliginda bir problem var diye dusunmusler benim sonuclarda gayet iyiymis.... Sadece hastaneye giris yaptigimda bende enfeksiyon varmis antibiyotik tedavisi ise yaramis.....

Doktorun demesi bende ki kanama keseyi yirtmis ondan oyle olmus yani allahtan gelen birseymis.... 3 ay korunma suresi vermisti.... Birde demisti ki her bebegin hamileligin kendine has bir yapisi vardir bu Boyle oldu diye her hamileligin boyle olacak diye bir sart yok...

Sanada cok gecmis olsun inss boyle aci birdaha yasamak son olur...Ben bebegimi. 22.haftada kaybettim sorun olurca cevaplarim..// umarim bilgi verebilmisimdir....:

Maalesef bu acıyı yaşayan biri olarak sana yaşadıklarımı anlatayım.... 2.gebeligimdi ilk hamile oldugumu duydugum anda dunyalar benim oldu... 6.haftamda kanamam basladi... Gittigim acilde zorlanma ve yorulmadan olmus dedi... 7.haftamda radiolojiye gittim orda décollement trofoblastique denildi 27 mm ayrilma olmus... 2 hafta dinlenme verdiler tekrar gittigim de riskin ayni oldugunu buyuk ihtimalle bebegi kaybedecegimizi ama 4.aya kadar devam ederse belki bir ihtimal denildi... 12.Haftamda 1. Tramester icin kendi ilk jinekologuma gittim oda hicbir risk olmadigini felan soyledi... 1 hafta sonra kahverengi siddetli bir kanamam oldu clinige gittim birsey yok dediler../ her sabah kahverengi kanamam oluyordu normal dendi 4. Aya kadar olurmus kesenin altinda ki biriken kan geliyormus vs vs... Son zaman da kanama artti acile gittim bebek iyi felan dediler 2 gun yattim hastanede....Kanamalar evde devam etti artik okadar cok acile gitmisttimki yorulmustum baska bir hastaneye gittim orda aci gercegi ogrendim....Bebegi min tamamiyle suyu bitmis kordonlar rahme kadar inmisti... Bebegim karnimda kipir kipirken olecegini biliyordum.... 1 hafta hastanede yattim... Normal sancilarim baslayinca dogum haneye alindim dogumu 8 saat surdu dogum yaptigim anda kaybettim melegimi.....Doktorlar otopsi yapalim kalbini acalim dediler izin vermedim allah nasil verdiyse oyle teslim edeyim dedim.... Problème kalbinde degildiki kesedeydi.... Placentaya kordonlarina yapin dedim onlar okeyledi....Hastanede yattigim surece butun benim kan tahlillerim vajinadan alinan sivi ornekleri bebegin placenta ve kordonlari tahlile alindi....Sonuc ise koskoca hic.... Bebegin saglik durumu gayet iyiymis dr belki benim sagliginda bir problem var diye dusunmusler benim sonuclarda gayet iyiymis.... Sadece hastaneye giris yaptigimda bende enfeksiyon varmis antibiyotik tedavisi ise yaramis..... Doktorun demesi bende ki kanama keseyi yirtmis ondan oyle olmus yani allahtan gelen birseymis.... 3 ay korunma suresi vermisti.... Birde demisti ki her bebegin hamileligin kendine has bir yapisi vardir bu Boyle oldu diye her hamileligin boyle olacak diye bir sart yok...Sanada cok gecmis olsun inss boyle aci birdaha yasamak son olur...Ben bebegimi. 22.haftada kaybettim sorun olurca cevaplarim..// umarim bilgi verebilmisimdir....:
Yazın bir nevi aydınlatıcı oldu. Çok teşekkür ederim. Yaşadıkların benimkine çok benziyor. Bende önce ikiz gebelikdi. 7.haftada birinin gelişimi durmuşdu. Kanamalarım olucağı önceden bildirilmişdi. Olunca da tekrar-tekrar kontrol edildi ve gelişimi durmuş olan yapıyor kanısına varıldı. Belki bende de kesenin yırtılmasını kanama yapmış ola bilir, Allahu alim. Belki qarip seslenicek ancak sen benden daha şanslısın. Beni en çok yakan bebeğimin son ana kadar kalbinin atmasıdı. Müdahile edilmeseydi kim bilir neler olucaktı. Ben de senin gibi keninden düşmesini bekleye bilseydim.... Gücüm yetmedi... Korkularıma yenildim (evde doğmasından çok korkuyirdum), insanların baskısına yenildim (her kes sakın bu sefer eve yollasalar gelme, daha fazla beklemenin anlamı yok hemen alınsın diyordu-benim için de korkdukları için), nefsime yenildim hastaneye yatıp beklemek zor geldi (her gecesi 350tl olduğu için), gerçi yatmam istenmemişdi... Rabbime gerektiği kadar sığınmadım, tevekkül etmedim. Gücüm yetmedi, zayıftım. Bebeğimin bu hayattan kopmasına bir nevi destek verdim. Kendimi suçlamıyorum, ancak kendinden gitmefiği için kalbim yanıyor. Dayanması zor olan gitmesi değil, son ana kadar direnmesiydi. Susuz kaldığı halde 5gün kalbi attı.Doktorun verdiği zaman gittiğimizde kanda mikrop oranı yükseldiği için yatışımın yapılması istendi. Ben de tüm saydıklarıma yenilip verilen karara razı geldim.

Desteğin için de sağ ol. Sormak istediğim, acaba o kayıptan sonra tekrar bebeğin oldumu?

Son düzenleme:
Desteğin için de sağ ol. Sormak istediğim, acaba o kayıptan sonra tekrar bebeğin oldumu?

ben isteseydim dahi eve donmeme izin vermezlerdi cunku yasakti....ben tamamiylen suyun bittigini hastanede ogrendim....o gecede yatis yapildi gelen kanamalarla beraber su bitmisti.... hastanede kaldigim gunler cok aciydi bebegim yasiyor ama her an benden sonsuza kadar ayrilacagini bilmek cok aciydi...afedersin inanirmisin hastanede kaldigimin 3.gunu bebegin kordonlarinin sarktigini wcye gittigimde goruyordum.... hergun kanama gordugum kordonlar bebegimi kaybetme duygusu anlatamam....ama guclu olmaliydim beni evde bekleyen bir oglum vardi.... doktorlara cok yalvardik esimle birseyler yapin yasatin bile bile olume gondermeyin....yapilacak hicbirsey kalmamisti normal dogumu beklemek zorundayiz dediler....daha sonra esim doktorumla konustu birseyler yapin yapamiyorsanizda yasama umudu sifirsa alin bebegi dedi...esim hergun kan kaybediyor bebegin kordonlarini goruyor ve hergun aciyla uyaniyor ben bebekten vazgectim esimin sagligindan korkuyorum....doktorun demesi esin hastaneye ilk geldigi gun gibi....hergun kan tahlili yapiyoruz...acil birsey olmadan birsey yapamayiz....ya atesi cikacak yada kan tahlili sonuclarinda anormallik....sonucta bu bebek anne karninda yasiyor bu bebegi almamiz cinayet olur benim bunu yapmaya hakkim yok dediler.....

ancak uzman heyet toplanacakmis uzman hastanenin butun doktorlari gelip benim dosyama bakip oyle karar vereceklermis....oda carsamba gunumu ne toplaniyormus birtek....ben sali gecesi doguma lindim....ben dogumhanedeyken heyet toplanmisti ama cok gecti....doktorum kaybimin kolay olmadigini pisikologdan destek almami istersem ucrtetsiz ayarlaya bilecegini soyled istemedim cunku acimi yasayarak bas etmeliydim...allahima sukurler olsun vijdanim rahat.... sadece vijdan azbim keske dinlenseydim adim bile atmasaydim....hersey kismet olmayinca olmuyor artik....onumuze bakmak zorundayiz.....

evet yine hamile kaldim 5. ayiinda oda cok zor bir gebelik gecti once kanamalarim oldu cok iyi buldugum bir doktor yuzde seksen gider dedi 1 ay cok dikkat etmem gerekiyordu cok sukur atlattim....28.haftada bir cesit hamilelerin yakalandigi bakteri turu enfeksiyon gecirdim bu erken dogum yapmama sebep oldu...34+4 te oglumu dogurdum....cok sukur cok saglikliydi her ihtimale karsi 1 hafta gozlem altinda kaldi....simdi 2,5 yasinda wc egitimi almaya basladik bile....

allahin izniyle okullar acilinca ana okuluna baslicak....

darisi inss senin basina....ve tum isteyenlerin....icini ferah tut...allah gonlune gore verir elbet.....sana tafsiyem hamile kalmadan once kultur testi yaptir...hamileligin ilk ayinda ozellikle...cunku kesenin erken yirtilmasina en buyuk neden enfeksiyon....

ben isteseydim dahi eve donmeme izin vermezlerdi cunku yasakti....ben tamamiylen suyun bittigini hastanede ogrendim....o gecede yatis yapildi gelen kanamalarla beraber su bitmisti.... hastanede kaldigim gunler cok aciydi bebegim yasiyor ama her an benden sonsuza kadar ayrilacagini bilmek cok aciydi...afedersin inanirmisin hastanede kaldigimin 3.gunu bebegin kordonlarinin sarktigini wcye gittigimde goruyordum.... hergun kanama gordugum kordonlar bebegimi kaybetme duygusu anlatamam....ama guclu olmaliydim beni evde bekleyen bir oglum vardi.... doktorlara cok yalvardik esimle birseyler yapin yasatin bile bile olume gondermeyin....yapilacak hicbirsey kalmamisti normal dogumu beklemek zorundayiz dediler....daha sonra esim doktorumla konustu birseyler yapin yapamiyorsanizda yasama umudu sifirsa alin bebegi dedi...esim hergun kan kaybediyor bebegin kordonlarini goruyor ve hergun aciyla uyaniyor ben bebekten vazgectim esimin sagligindan korkuyorum....doktorun demesi esin hastaneye ilk geldigi gun gibi....hergun kan tahlili yapiyoruz...acil birsey olmadan birsey yapamayiz....ya atesi cikacak yada kan tahlili sonuclarinda anormallik....sonucta bu bebek anne karninda yasiyor bu bebegi almamiz cinayet olur benim bunu yapmaya hakkim yok dediler.....

ancak uzman heyet toplanacakmis uzman hastanenin butun doktorlari gelip benim dosyama bakip oyle karar vereceklermis....oda carsamba gunumu ne toplaniyormus birtek....ben sali gecesi doguma lindim....ben dogumhanedeyken heyet toplanmisti ama cok gecti....doktorum kaybimin kolay olmadigini pisikologdan destek almami istersem ucrtetsiz ayarlaya bilecegini soyled istemedim cunku acimi yasayarak bas etmeliydim...allahima sukurler olsun vijdanim rahat.... sadece vijdan azbim keske dinlenseydim adim bile atmasaydim....hersey kismet olmayinca olmuyor artik....onumuze bakmak zorundayiz.....

evet yine hamile kaldim 5. ayiinda oda cok zor bir gebelik gecti once kanamalarim oldu cok iyi buldugum bir doktor yuzde seksen gider dedi 1 ay cok dikkat etmem gerekiyordu cok sukur atlattim....28.haftada bir cesit hamilelerin yakalandigi bakteri turu enfeksiyon gecirdim bu erken dogum yapmama sebep oldu...34+4 te oglumu dogurdum....cok sukur cok saglikliydi her ihtimale karsi 1 hafta gozlem altinda kaldi....simdi 2,5 yasinda wc egitimi almaya basladik bile....

allahin izniyle okullar acilinca ana okuluna baslicak....

darisi inss senin basina....ve tum isteyenlerin....icini ferah tut...allah gonlune gore verir elbet.....sana tafsiyem hamile kalmadan once kultur testi yaptir...hamileligin ilk ayinda ozellikle...cunku kesenin erken yirtilmasina en buyuk neden enfeksiyon....

Rabbim evlatlarına sağlık versin. Gerçekten çok zor dönem geçirmişsin. Başın sağ olsun. Bakalım biz ne yapa biliceyiz bu konuda... Çok zormuş... Umarım bir daha böyle bir şey yaşamayız. Hamileliğimi yeni-yeni duyurmaya başlamıştık elhamduLillah. Bundan sonra daha dikkatli olucağız her konuda inşeAllah.

Belki çok geç olmadan birileri için faydalı olur. Benim gibi araştırma yapıp burayı bulan olursa, belki çok geç olmadan bir fikir olur diye paylaşmak istedim.

Bebeğin eşi enfeksiyon açısından önemliydi. Googleye arda lembet yaz orada videolar kısmına bas erken doğumla ilgili 3-4 video var çok güzel bilgiler var. Benim dr m di. Riskli gebelik uzmanı. Oradan nedenleri hakkında fikir edinebilirsin. Enfeksiyon ihtimali yüksek bence. Sonraki gebeliğinde en geç ayda bir kanda vajinada ve idrarda tahlil yaptır.

Benim rahimazğzı yetmezliğinden suyum geldi.Benim normal türk kadınlarında ortalama 4 cm olması gereken uzunluk bende doğuştan çok kısaymış o yüzden bebek büyüdükçe o uzunluk daha da kısalıp bebek erken doğuyormuş. Şöyle düşün rahim bir balon balonun ucu da rahim ağzı uzunluğu. Balon şişip büyüdükçe yani bebek büyüdükç e şişirilen kısım yani rahim ağzı uzunluğum kısalıyor ve erken doğumoluyor 18-24. haftalarda oluyor bu daha çok. Senin hiç ölçüldü mü? Kısaldıysa kısa olduğu için de enfeksiyon olma ihtimali de yükseliyor. Benim bu oğlumda 4 cm olması gereken uzunluk 13. haftada 1.8 e düştü ve acil laparoskopik serklaj oldum. Eski sezaryen dikişim mesaneme yapışmış serklajda yani rahim ağzıma dikiş atıldığıda anlaşıldı. Düzeltmişler ama 1 hafta sondalı kaldım sanırım enfeksiyon kapmış. Suyum sızmış idrar sandım ben:(( Gittiğimde dr baktı su sızmış hemen tedaviye başladı antibiyotik tedavisine. yüzde 60 kaybedecektim dualara kalmıştı işim. 1 hafta sonra dr baktı ki hep yattım sürgü tutuldu ve hastanede ciddi antibiyotiklr verildi serumdan. Dr m dedi ki son manevra su kesesine su ekleyeceğiz keseye yama yapacağız tutar mı bilmem. Şükür gerek kalmadı kese kendini tamir etti. Ama şimdi benim de denenirmiydi deyip üzülme bu işlemleri çok az dr ler yapıyor riskli gebelik dr leri genelde. Ben o zaman 15. haftamdaydım.

Hep yatarak tamamladım.​

Canım bende aynı 20+1 haftalıkta kaybettım yarın 1ay olacak :( ikiz gebelikde bende 2aydan berı lekelenmem vardı ...lekelenmem harcı hersey cok yerındeydi kıloları haftalarından fazlaydı ... Sabah namazından sonra suyum geldi acılı gittim doktora kapla hastası oldugum ıcın sezeryanla alındım ... Allah yardımcımız olsun Rabbım en Hayrlı kısa zamanda kucağımızı doldursun

Canım bende aynı 20+1 haftalıkta kaybettım yarın 1ay olacak :( ikiz gebelikde bende 2aydan berı lekelenmem vardı ...lekelenmem harcı hersey cok yerındeydi kıloları haftalarından fazlaydı ... Sabah namazından sonra suyum geldi acılı gittim doktora kapla hastası oldugum ıcın sezeryanla alındım ... Allah yardımcımız olsun Rabbım en Hayrlı kısa zamanda kucağımızı doldursun

Amin canım çok geçmiş olsun. Allah en kısa sürede kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun. İnsanın içi yanıyor. Ancak emin ol, zaman geçdikce iyileşiyorsun. Yeni umutlara kapı aça biliyorsun. Senin acın daha çok yeni. Buraya bile yaza

Ben bebeği kayb ettikden sonra riskli gebelikler uzmanına gittim, tüm verileri değerlendirdi. Son vardığı kanı, kanamalrdan iltihap kapılmış ola bileceyi. Oysa ben hiç bir muayeneyi kaçırmazdım, ne deseler yapardım. Sadece enfeksiyona bakılmış olsaydı her şey başka türlü ola bilirdi, eğer kaderimde kayb etmek yazılmış olmasaydı elbet.

Sen ne hastasıydın? Anlamadım.

Amin canım çok geçmiş olsun. Allah en kısa sürede kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun. İnsanın içi yanıyor. Ancak emin ol, zaman geçdikce iyileşiyorsun. Yeni umutlara kapı aça biliyorsun. Senin acın daha çok yeni. Buraya bile yaza

Ben bebeği kayb ettikden sonra riskli gebelikler uzmanına gittim, tüm verileri değerlendirdi. Son vardığı kanı, kanamalrdan iltihap kapılmış ola bileceyi. Oysa ben hiç bir muayeneyi kaçırmazdım, ne deseler yapardım. Sadece enfeksiyona bakılmış olsaydı her şey başka türlü ola bilirdi, eğer kaderimde kayb etmek yazılmış olmasaydı elbet.

Sen ne hastasıydın? Anlamadım.

Allah yardımcımız olsun .. kalp hastayım tabletten yazılar bazen eksık cıkıyoo malef bıde cvp yazdığını bıle gormedım bu grubun yenısıyım bısey bılmıyorum ... ben 2 ozel bıde saglıkocagına gıdıyordum ona rağmen böyle oldu nasıp olmayınca olmuyor ıste ... Amın duaların ıcınde Allah razı olsun ...

canım yasadıklarının aynısını bende yasadım... ikiz gebelikti çok kanamam oluyordu belkide bu sebeple oldu dedik... şimdi yine hamileyim ve her an aynı şey olacak diye korkuyorum... senin profilinde bitmiş bi hamilelik takvimi var sonrasın da gebe kalıp sonuna kadar getirebildin mi çok merak ediyorum... bana da umut olacaksın inan....?

[QUOTEseki, post: 40237959, member: 375735"]canım yasadıklarının aynısını bende yasadım... ikiz gebelikti çok kanamam oluyordu belkide bu sebeple oldu dedik... şimdi yine hamileyim ve her an aynı şey olacak diye korkuyorum... senin profilinde bitmiş bi hamilelik takvimi var sonrasın da gebe kalıp sonuna kadar getirebildin mi çok merak ediyorum... bana da umut olacaksın inan....?[/QUOTE]
Evet, çok
canım yasadıklarının aynısını bende yasadım... ikiz gebelikti çok kanamam oluyordu belkide bu sebeple oldu dedik... şimdi yine hamileyim ve her an aynı şey olacak diye korkuyorum... senin profilinde bitmiş bi hamilelik takvimi var sonrasın da gebe kalıp sonuna kadar getirebildin mi çok merak ediyorum... bana da umut olacaksın inan....?
Evet, çok şükür sağlıklı biten gebeliğim oldu. 26 şubat 35 haftalık ikizlerimiz oldu. 18 günlük küvez sonrası kovuştuk elhamdulillah. Düşündükce hayal gibi geliyor. Dilerim sen de sağlıkla kovuşursun.

inşallahTE="sumeyye008, post: 40269122, member: 392076"][QUOTEseki, post: 40237959, member: 375735"]canım yasadıklarının aynısını bende yasadım... ikiz gebelikti çok kanamam oluyordu belkide bu sebeple oldu dedik... şimdi yine hamileyim ve her an aynı şey olacak diye korkuyorum... senin profilinde bitmiş bi hamilelik takvimi var sonrasın da gebe kalıp sonuna kadar getirebildin mi çok merak ediyorum... bana da umut olacaksın inan....?[/QUOTE]
Evet, çok

Evet, çok şükür sağlıklı biten gebeliğim oldu. 26 şubat 35 haftalık ikizlerimiz oldu. 18 günlük küvez sonrası kovuştuk elhamdulillah. Düşündükce hayal gibi geliyor. Dilerim sen de sağlıkla kovuşursun.[/QUOTE]
inşallah canım zaman geçmiyor doğduğu günü görmek hayal gibi rüya gibi geliyor.. bi kayıp yasayinca tedirginlik bitmiyor bu aksam tavuk kizartmistim sanki az pismis gibi geldi bisey olurmu acaba diye ucim içimi yiyor ahh ahh daha dogurmadan analık zor

Merhaba benimde 18.haftamda kanamam oldu progestan her ihtimale karşın antibiyotik kullandım ondan önce hiç sorunum olmadı. Şimdi 21.haftamdayım yine kanamam var ve suyumda sızma varmış yine başladım ilaçlara. Bi de turnosollu ped verdi 1gün boyunca takıcam. Akşam fotosunu atıcam renk dömüyor mu diye.maalesef bi kaç saat içinde rengi mor oldu:( dua edin...

Back
X