Suyu sızarak kaç hafta dayanır

Canım allah bir avazda kurtarsın ama bence de başka bir hastaneye görün olmadı .
Seni korkutmak istemiyorum ama Burda bir arkadaş daha (adını unuttum ) aynı senin gibiydi , bir kaç kez doktora gitti birşey yok diye geri gönderdiler . En son yine gitti , acilen sezeryana aldılar , 2 gün önce ‘amniyon sıvısı değil’ dedikelri şey , amniyon sıvısı çıktı . Bebek susuz kalmak üzereymiş nerdeyse .
Bence bir an önce git derim. :nazar:

Canım herkes söylemiş bende eklemek istiyorum, bir doktora daha görün. Ayrıca havuç suyu bebeğin suyunu arttırıyor. İstersen bu arada havuç suyu iç.

Baska bi doktora görün muhakkak. Gelen sıvının amniyon sıvısı olduğu kesin mi? Bakildi mi? Akinti da olabilir. Benim su gibi akintim oluyor bazen ben de bebegin suyu sanıyordum ama değilmiş

Canim bak kalk hemen hastaneye git, yatis iste. Bu durumda bebegin her an dogabilir birden sancin gelebilir, bir baska risk acik yerden enfeksyon kapabilirsin. Hamile insana endise ettirmek istemem ama isin dogrusu da bu. Derhal hastaneye git. Saniye bile bekleme

Ayrica bir diger sorunda birden su kaybi yasarsan bebekde birden dogum kanalina girerek allah korusun kordonunun sikistirabilir. Allah esirgesin cok büyük tehlike bu. Sen durma derhal git

Geçen hafta bir tanıdığın suyu erken gelip bittiği için acil sezeryana alındı. Telaşlanmanızı istemem ancak ben de hamileyim ve çok araştırıyorum; okuduğum kadarıyla suyun sızması normal değil. Bence içinizin rahat etmesi açısından bir doktora daha görünmenizde fayda var. Sağlıkla alın kucağınıza...
Çok teşekkür ederim acile gittim geldim şimdi sızma yok vajinal akıntı bu dedi bu dr da

Geçmiş olsun.Kaç haftalık gebesiniz? Son ayda veya doğuma yakın haftalarda kontrol altında takip ederek bekleyebiliniyor.bebek ve sizin açınızdan risk artarsa doğum yaptırılıyor.Daha küçük haftalarda da takip edilerek karar veriliyor.takip sırasında su sızması duradabilir.Tabiki erken doğum gerçekleşirse bebeğin yaşama şansı azalıyor.Gerçi doktorlarınız size riskleri ve dikkat etmeniz gerekenleri anlatmışlardır.İstirahat etmeniz ve suyu bol içmeniz tavsiye ediliyor..Enfeksiyon kapmamanız lazım bu önemli.
Çok teşekkür ederim 31+6 suyu değil dedi acilde ki dr bi test yaptı alttan örnek alıp

Ciğer geliştirici vurdu mu ? Hastaneye yatırıp antibiyotik tedavisi yaptıklarını duymuştum Bu arada havuç suyu iç armut ye suyu artırırmış ama rahim boyuda kısaymış. Su kesesi ondan sızıntı yapıyor olabilir . Benim birden su kesem patladı bebeğim erken doğdu. Kuveze girmişti .Ciğer geliştirici iğne çok önemli
29.haftada vurdu 33te tekrar vuracakmış teşekkür ederim

Canım çok kendini hırpalama. Stresten daha çok sıkıntı yaşarsın. Bnm bbkler 31 haftalık doğdular. Hepsi iyi şükür. Tabiiki ne kadar kalsalar iyi ama haftan çok çok kötü değil
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun suyu değil dedi acilde ki dr ne kadar kaldılar acaba küvezde

Canım allah bir avazda kurtarsın ama bence de başka bir hastaneye görün olmadı .
Seni korkutmak istemiyorum ama Burda bir arkadaş daha (adını unuttum ) aynı senin gibiydi , bir kaç kez doktora gitti birşey yok diye geri gönderdiler . En son yine gitti , acilen sezeryana aldılar , 2 gün önce ‘amniyon sıvısı değil’ dedikelri şey , amniyon sıvısı çıktı . Bebek susuz kalmak üzereymiş nerdeyse .
Bence bir an önce git derim. :nazar:
Gittim şimdi acile bi test yaptı alttan su alıp suyu değil dedi inşallah değildir

Bebeğimin suyu sızıyor azar azar. Böyle bi durum yaşayan var mı ne kadar dayanır böyle
Su geldikten sonra dayanma diye bir şey yok, eğer bebeği almazlarsa mikrop kapabilirsiniz ikiniz de. Su gelip sancı gelmeyince suni sancı veriliyor. Bir an önce doktora gitmeniz lazım.

Su değilmiş, neyse iyi bari :)

Back
X