Suyum fazlaymış

Sisko patates

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2016
111
422
103
36
Kızlar az önce doktordan geldim. Suyun normalin üstünde dedi. Şeker yüklemesi istedi ama aö değildim yapamadık. İçim içimi yiyor. Sizde de oldu mu? İnternette kötü şeyler anomalilikler falan yazıyor çok korkuyorum

şeker yüksek olunca su fazla oluyormuş bende duymuştum şekerin yüksek bile olsa biraz diyet yaparsan düzelecektir sıkıntıya sokma kendini.. şekerin yoksa da doktorun ilaç verir düzelir. böyle stres yaparsan şekerini yükseltirsin internetten okumamaya çalış her şeyi..

baş ağrısı olsa tümör korkusu başlıyor insanlarda..

Korkmayın kötü bişey olacağını zannetmiyorum. Ilk gebeligimde suyum fazlaydı 3 gün hastanede yattım şekerim sürekli takip edildi ama bişey çıkmadı.

benimde 22. haftadan beri suyumla başım dertte ilaç kullandık düştü sonra tekrar yükseldi şekerim normal anomali yok 30. haftadan sonra ilaç tedavisi uygulanamıyor haftaya sıvı çekelim yada erken alalım dedi doktorum 3 hafta geçti hala idare ediyor haftalık kontrole gittiğimde bebeğimin durumuna göre karar veriyoruz sizin nasıl şuanda

Merhaba durumunuz ne olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…