• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suyum geldi acilmam yok !! sancim yok !!

Mangetsu

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
624
460
303
Bebek daha kanala bile inmemis sancimda yok suyum erken gelmis lutfen bi akil verin simdi hastanedeyim kanala inmesi icin yapabilicegim bi egzersiz falan varmi acaba :( veya acilmamin hizlanmasi icin egzersiz

BOl yürüyüş yap canım kendini çok çok yormadan. Bide çömelme hareketi yapabilirsin sıcak su imkanın varsa beline vücuduna su tut. Allah yardımcın olsun

Allah yardımcın olsun canım.. inşallah sorunsuz gecer dogumun. Allah sag saglim kucagına almaya nasip etsin. :anne:
Yürüyüş, kegel egzersizi, sıcak duş bildiklerim:110:

Allah yardımcın olsun canım.. inşallah sorunsuz gecer dogumun. Allah sag saglim kucagına almaya nasip etsin. :anne:
Yürüyüş, kegel egzersizi, sıcak duş bildiklerim:110:
Tesekkur ederim Adet sancisi gibi bi sancim var sadece ama acilma olmadigi icin Sanirim bi anlam teskil etmiyor oooff allahim sen yardimcim ol sıkıntısız olsun dogumum sezeryandan cok korkuyorum :(

Tesekkur ederim Adet sancisi gibi bi sancim var sadece ama acilma olmadigi icin Sanirim bi anlam teskil etmiyor oooff allahim sen yardimcim ol sıkıntısız olsun dogumum sezeryandan cok korkuyorum :KK43:

Zaten sancı ,acılma oyle agrıyla başlıyormuş diyorlar tatlım, hiç korkma, içini ferah tut, pozitif düşün. Sen rahat ol ki bebiş te iyi olsun ve herşey normal gitsin. Ha bide sezeryandan korkma orasını hiç düşünme, hayırlısı nasılsa öyle ... yeterki siz iyi olun. Doktorun zaten seni kontrol altında tutar ve en iyisini karar verir sizin için. Bu arada suyun gelmiş peki dr ne dedi kaç gün bebiş boyle durabilir? Tamamı gelmemiştir heralde, sızıntı gibi mi oldu? Merk edyrm kusura bakma benimde son haftalarım artık .....

Bebek daha kanala bile inmemis sancimda yok suyum erken gelmis lutfen bi akil verin simdi hastanedeyim kanala inmesi icin yapabilicegim bi egzersiz falan varmi acaba :KK43: veya acilmamin hizlanmasi icin egzersiz

Doktorların seni yönlendirmesi gerekiyor. Plates topu veriyorlar hastanede üzerinde zıplıyorsun , yatağa tutunup çömelme hareketi göstermeleri gerekiyor. Kaç cm açıklık var..

Kızlaaaaaaarr :KK54:..... bugun kontrolum vardı, bebegim dogum kanalına girmiş ve alttan ilk kontrolumu oldum sonuc-1 cm acılmam var , ama daha erken inş bebegim bayramı atlatır...:nazar::KK17:
Sizin 1 cm açıklık olunca bebek nekdr zmn da geldi ( tabi herkezin degişik ama yinede paylaşırsanız sevinirim) :p

Zaten sancı ,acılma oyle agrıyla başlıyormuş diyorlar tatlım, hiç korkma, içini ferah tut, pozitif düşün. Sen rahat ol ki bebiş te iyi olsun ve herşey normal gitsin. Ha bide sezeryandan korkma orasını hiç düşünme, hayırlısı nasılsa öyle ... yeterki siz iyi olun. Doktorun zaten seni kontrol altında tutar ve en iyisini karar verir sizin için. Bu arada suyun gelmiş peki dr ne dedi kaç gün bebiş boyle durabilir? Tamamı gelmemiştir heralde, sızıntı gibi mi oldu? Merk edyrm kusura bakma benimde son haftalarım artık .....
Suyumun hepsi gelmedi sanirim henuz boyle arada akip akip duruyo yogun bi sekilde yarin sabaha kadar acilmamiz gerceklesmez ise suni sanci vericeklermis insallah yarin kucagimda olur suni sanciya gerek kalmaz ya

Kaç haftalıksın canım merak ettim ?
40. Haftam dun bitti vaktinde acilmam olmadan suyum gelmis doktorum oyle dedi sabaha kadar acilmam olur surekli alttan kontrolde etmiyor enfeksiyon riskine karsi suan bilemiyorumkac santim oldugunu ağrılarım henuz siddetlenmedi:(

Doktorların seni yönlendirmesi gerekiyor. Plates topu veriyorlar hastanede üzerinde zıplıyorsun , yatağa tutunup çömelme hareketi göstermeleri gerekiyor. Kaç cm açıklık var..
Aciklik suan bilmiyorum doktor surekli alttan muayne etmiyor enfeksiyon kapabilirmis suyum geldigi icin agrilarin siddetlendiginde bakicam dedi sabah hic acilmam yoktu suan bilmiyorum:(

Kızlaaaaaaarr :KK54:..... bugun kontrolum vardı, bebegim dogum kanalına girmiş ve alttan ilk kontrolumu oldum sonuc-1 cm acılmam var , ama daha erken inş bebegim bayramı atlatır...:nazar::KK17:
Sizin 1 cm açıklık olunca bebek nekdr zmn da geldi ( tabi herkezin degişik ama yinede paylaşırsanız sevinirim) :p
Ben sabah suyum gelince geldim ama hic acilmam yoktu dogum kanalinada inmemisti herkeste farkli farkli sanirim

Suyumun hepsi gelmedi sanirim henuz boyle arada akip akip duruyo yogun bi sekilde yarin sabaha kadar acilmamiz gerceklesmez ise suni sanci vericeklermis insallah yarin kucagimda olur suni sanciya gerek kalmaz ya

Birkaç gün beklemiyorlar mı ya , hemn suni sancı ... ama dr güvenmkten başka caremiz yok onlar en dogru kararı verirler...Hoppa

40. Haftam dun bitti vaktinde acilmam olmadan suyum gelmis doktorum oyle dedi sabaha kadar acilmam olur surekli alttan kontrolde etmiyor enfeksiyon riskine karsi suan bilemiyorumkac santim oldugunu ağrılarım henuz siddetlenmedi:KK43:
İnşallah açılman olur canım sağ sağlim kucağına alırsın zamanı gelmiş benimde 10 gün sonra doğumum sezeryan bebeğim dönmedi hala ters

Ay gözün aydın en fazla bi haftan bar :)) kanala girince bi değişiklik hissettin mi peki :)

Ay gözün aydın en fazla bi haftan bar :)) kanala girince bi değişiklik hissettin mi peki :)

Canııımm 1 hafta deme bana tedirgin oluyorum :KK17: ... bayramı atlatmak istiyorum..
1 cm açılma olunca illa ki 1 haftada gelmez heralde, insandan insana degişir bence bazen bi kaç gune de gelir belki 2-3 haftayı da bulur...:KK57:
Neyse kanala girince hissetim - midemde hafifleme, rahat nefes alma ,bebiş aşagıda oldugu için yurumekte zorlanma, alt tarafta agırlık hissi gibi degişiklikler, bide cok hafif adet sancısı gibi hem kasıkta hem belimde yaklaşık 2 saat boyunca ...bukadar

:KK200::KK200::KK200::KK200:
Canııımm 1 hafta deme bana tedirgin oluyorum :KK17: ... bayramı atlatmak istiyorum..
1 cm açılma olunca illa ki 1 haftada gelmez heralde, insandan insana degişir bence bazen bi kaç gune de gelir belki 2-3 haftayı da bulur...:KK57:
Neyse kanala girince hissetim - midemde hafifleme, rahat nefes alma ,bebiş aşagıda oldugu için yurumekte zorlanma, alt tarafta agırlık hissi gibi degişiklikler, bide cok hafif adet sancısı gibi hem kasıkta hem belimde yaklaşık 2 saat boyunca ...bukadar
Gülüm artık yola girmiş bebiş bastırdıkça açılma olacak. Benim bi cm den 6 cm olması bi hafta sürmüştü. Şuan bende aynı şeyleri yaşıyorum kontrole gitmeye korkuyorum benim eşim görevde ve gelmesine bi hafta var onu beklesin bebeğim diye dua ediyorum :110: sağlıklı oluşumlarda sağlıkla ne zaman gelirse gelsinler stres yapma

ben kendiminkini söyleyeyim canım senin soruna cevaben.
benim 32. haftada yaşadığım stresli bi olaydan ötürü sancım oldu 2 cm açıklık da vardı ama doğum olmadı şükür ki,
bi gece hastanede kaldık, sonra suyun gelirse sancın olursa tekrar gel diye eve yolladılar.
ama bi sorun olmadı öyle 40+5 e kadar geldik hiçbir kısıtlama da olmadan..
40+5'te de 7 cm e kadar kendi sancımla, sonrası suni destekli normal doğumla aldım oğlumu kucağıma.
rabbim hayırlısını nasib etsin herkese:dua: su gibi akan doğumla; sağlıcakla alın bebelerinizi kucağınıza :nazar::KK54::KK15:

Back
X