• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suyumuz yemek kadar önemli.. Sizce hangi su daha iyi ?

benim annem nakilli biz daha önce sultan diye bi marka var ondan alıyorduk uydurukta değildi ama dr lar erikli alıcaksın en iyisi o dediler ve biz senlerdir erikli kullanıyoruz erikli kullananlar bilir başka bi su içtiklerinde farkı anında anlıyorsunuz en azından ben anlıyorum farkı tadı hoş gelmiyor bana en sağlıklısı bence ERıKLı

bizde eriki içiyoruz ızmir'in suyu arsenikli dediklerinden beri çay suyunu bile mecbur erikli koyuyoruz:sinifsinif:

kızlar düşük mineralli su içmeyin.
suyun zaten minerali önemli olan.
ben kimyager bir arkadaşımın tavsiyesiyle damla gibi düşük mineralli suları içmiyorum zaten hamileyim minerallere bebeğimin de ihtiyacı var..
üzerinde yazıyor sodyum diyetine uygun düşük mineralli su diye.okuyup öyle almanızı tavsiye ederim.

pınar, hayat, nestle, erikli.. mineral madde miktarları üzerlerinde yazıyor , inceleyip ona göre alabilirsiniz..
ben pınar veya hayat alıyorum, erikli de güzel...sultan suyun da öyle..
uludağ suyu olanların tadı daha güzel geliyor bana :kahve:

yeni evime yakın lido bayii var 2 damacana oldu alıyorum şimdilik memnunum.

daha önce sultan su alıyordum

erikli, diğer hiç bi suyun tadı gelmiyo, bazen değiştiriyoruz, dönüp dolaşıp erikli alıyoruz yine

sırma kullanıyoruz..
markayı değiştrime fikri mantıklı gelmedide..pompalı olanların sağlıksız olduğu fikri bence mantıklı,
o yüzden pompalı yerine 10 lt liklerden alıyoruz..

benim için farketmiyo temiz olsun yeterli erikli olabi,lir

uzun süre erikli kullandık...
şimdide hayat kullanmaya başladık..
ikisindende memnunum

Erikli alıyorduk önceden,en güzel içimli su bence,

Şu an bulunduğumuz yerde Erikli olmadığı için Sağlık alıyoruz,onun tadı da Erikliye yakın,

Bi de arkadaşlar Hayat ve Turkuaz suyun çeşmeden doldurma su olduğunu duydum sağlam kaynaklardan haberiniz olsun...

Bizde suyun içilebilirlik derecesini ölçen bi alet var,onda Erikliyi ölçtük temizlik ve

içilebilirlik açısından,en düşük seviyede çıktı,yani bu olumlu oluyo,0 a en yakın olan en

temiz oluyo,yanlış hatırlamıyosam 0-120 arası içilebilir oluyodu,120den yüksek olanlar zararlı diye biliyorum...

Biz annemlerde kuyu suyunu ölçtük hatta o da Erikliyle aynı çıktı
...boshayallersmile

Back
X