Çoğalır ama büyüdükçe bebeklerin emme istekleri ve süt ihtiyaçları da artıyor. Günde 1 kere olan mama verme serüvenim 3 aylk olduğunda günde 2 ye çıktı mesela. Yine de kilo artışı yavaştı doktorumuz yeterli beslenemediğini söyledi.. 3e çıkarttım ama tamamen mamayla doyurmuyordum emziriyordum doymadığını enladığım zaman ek takviye mama veriyordum. Şimdi 5 buçuk aylığız doktorumuz et gıdaya başlattı sadece sabah ve gece belli bir miktar mama veriyorum öğlen ek gıda diğer öğünler annesütü.. Kilo alımını bilmiyorum şuan tartılamadık. Umarım artar. Artmazsa da üzmeyin kendinizi çünkü her bünye herkez aynı değil. Kiminin sütü yetiyor kiminin yetmiyor yapacak birşey yok buna. Yetenler sanki herkesin sütü yetirmiş gibi mamaya düşmance yaklaşıyor ama yetmiyor biliyorsun annesin anlıyorsun. Ben bebeğime sütümün yettiğini zannederken bebeğim eve geldiği zaman (küvezdeydi) akşamları delicesine ağlıyordu.. mama verdim sustu .. meğer yetmiyormuş. Çok üzüldüm. Çok ağladm.. Erken doğduğu için belki dedim ama anne sütü de alıyor bebeğimi aç bırakmaktansa günde 1 kere de olsa mama vermeliyim dedim ve alıştım.elimden birşey gelmiyordu psikolojik olarak da bitik durumdaydm zaten o süreçte..