Su gelişi hissedip hissetmediğimi sordu havuç suyu iç dedi ama işte dediğim gibi ben o az ıslaklıkları idrar veya akıntı diye düşünüyordum sızıntı şeklinde su gelmesi böyle mi oluyor bilmiyorum hiç1 hafta bekletmesi uzun gibi
Allahım vaktiyle kucağınıza almayı nasip etsin yavrunuzu. Havuç suyu için inanın çok etki eder hiç korkutmayın kendiniziMerhaba kızlar 32 haftalık hamileyim suyum bugüne kadar hep iyiydi dün kontrolde doktorum suyumun azaldığını alt sınırda olduğunu söyledi haftaya tekrar kontrole çağırdı. Son zamanlarda idrarım olsun veya olmasın gün içinde bir kaç kez hafif Bi ıslaklık ve akıntı oluyordu çamaşırımda. Ben farketmeden idrar kaçırması yaşadım diye önemsemedim. Bu tür bişey yaşayan var mı acaba sızıntı şeklinde su geliyor olabilir mi
Onu test ediyorlar aslında. İnşallah vaktinde doğarSu gelişi hissedip hissetmediğimi sordu havuç suyu iç dedi ama işte dediğim gibi ben o az ıslaklıkları idrar veya akıntı diye düşünüyordum sızıntı şeklinde su gelmesi böyle mi oluyor bilmiyorum hiç
Suyun azalmasından kaynaklı mı yani suyum mu sızıyordur2 haftaya dogurursun gibime geliyor
Malesef çok az mıydı çok azsa sıkıntı yok takii nişan kan sümüksü renksiz akıntı gelene kadar sıkıntı yok benim böyleydi 36 haftalıkken doğdu ama nişan geldi sonra 2 hafta ara ara su sızıyorduSuyun azalmasından kaynaklı mı yani suyum mu sızıyordur
çok fazla gelirse kesinlikle ambulansı araSuyun azalmasından kaynaklı mı yani suyum mu sızıyordur
Az az akıntı gibi ıslaklık gibi geliyor gün içinde bakalım haftaya tekrar bakıcak bende çok merak ediyorumMalesef çok az mıydı çok azsa sıkıntı yok takii nişan kan sümüksü renksiz akıntı gelene kadar sıkıntı yok benim böyleydi 36 haftalıkken doğdu ama nişan geldi sonra 2 hafta ara ara su sızıyordu
Deveci armudu ve kaldiysa portakal da yemenizi öneririm. Suyunuz neden kalmamis o da onemli. Enfeksiyon durumunuz var mi baktirdiniz mi? Enfeksiyonunuz varsa ve kesede kacak varsa bu cok tehlikeli. En gec haftada bir durumunuzu kontrol ettirmeniz hayırlı olur.Merhaba kızlar 32 haftalık hamileyim suyum bugüne kadar hep iyiydi dün kontrolde doktorum suyumun azaldığını alt sınırda olduğunu söyledi haftaya tekrar kontrole çağırdı. Son zamanlarda idrarım olsun veya olmasın gün içinde bir kaç kez hafif Bi ıslaklık ve akıntı oluyordu çamaşırımda. Ben farketmeden idrar kaçırması yaşadım diye önemsemedim. Bu tür bişey yaşayan var mı acaba sızıntı şeklinde su geliyor olabilir mi
Nedenini Bilemiyorum devamlı gelen Bi akıntım veya şüphe duyacağım boyutta Bi ıslaklık ta olmadı enfeksiyonum da yok neden azalır su bilmiyorumDeveci armudu ve kaldiysa portakal da yemenizi öneririm. Suyunuz neden kalmamis o da onemli. Enfeksiyon durumunuz var mi baktirdiniz mi? Enfeksiyonunuz varsa ve kesede kacak varsa bu cok tehlikeli. En gec haftada bir durumunuzu kontrol ettirmeniz hayırlı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?