Suyun gelmesi hakkinda

Evaart

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2021
110
13
48
34
Arkadaşlar bugün öğlen birden bacagimdan adahiya kadar sızıntı şeklinde sıvı aktı. 34 haftadayim. Öğlenden beri böyle hafif sancılar var. Özellikle sol taraf ağrıyor. Suyum gelmemiştir değil mi

Gelmişte olabilir, idrar olsa anlardınız zaten ikisi farklı.
Doktora gitmediniz mi?

Hayir gitmedim. Sızıntı şeklinde olduğu icin Doğum değildir dedim. Yeşil sarimsi bir sıvıydi. Akiskandi.

Hiç hamile kalmadım daha önce anlamiyorum. Öğlen oldu. Netten baktım şimdi su sızıntı şeklinde de oluyormuş. Belki burda tecrübeli varsa diye sormak istedim. Doğumun başlaması gerekmezmiydi acaba diye düşündüm

34 hafta doğum için erken, bende sadece bir tane çocuk doğurdum ama bunun için 3 tane doğurmaya gerek yok ki, normal bir şey olsa bütün hamilelik boyunca olurdu?
Diyelim ki doğum başladı, e yine hastaneye gitmeniz gerekiyor.
Lütfen hastaneye gidin

Belki bebek kakasini yemistir bu gec dogumlards oluyor ya nasil bekliyorsunuz da burda konu aciyosunuz resmen cildiricam cocugunuzun hayati soz konusu bilincli olun yaaa. Bunu bilmenize gerek yok can tasiyorsunuz offd

Arkadaşlar bugün öğlen birden bacagimdan adahiya kadar sızıntı şeklinde sıvı aktı. 34 haftadayim. Öğlenden beri böyle hafif sancılar var. Özellikle sol taraf ağrıyor. Suyum gelmemiştir değil mi
hemen doktora git bebegin suyu bile olmasa mesela başka onemli birsey ola bilir ama muhtemelen plastentadan siziyor bende 38 haftada agri vardi geceyi uyuyamadim birinci gebelikdi tuvalete kalkdim sabah 4 5çivari bakdim pijamam cok olmasada belli oluyodu su olmuş farkli bu hemen anladim zaten suyum geliyor acil doktorla konustum zaten oglen dogum yaptim

Hayir gitmedim. Sızıntı şeklinde olduğu icin Doğum değildir dedim. Yeşil sarimsi bir sıvıydi. Akiskandi.
bebegin suyu berrak parlak su oluyor biraz kati tam su gibide degil yani ben dogum yaptigim için biliyorum ciddi bir sorun ola bilir asla bekleme evde git

Gittim .nst yaptilqr hersey normal. Acilma da yok. Kan idrar aldilar. Enfeksiyon varmış. İdrar yollari enfeksiyonu oymuş yani.cok şükür erken bir durum yok

Back
X