Suyun gelmesi

Eylul38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2020
484
382
53
31
25+4 günlük hamileyim dünden beri suyum geliyor doktora gittim enfeksiyon çıkmadı açılmada yok ama su gelmeye devam ediyor bebeğin suyu şuan iyi ama böyle olup kesilen oldu mu su gelmesi antibiyotik ciğer geliştirici iğne falan oluyorum henüz çok küçük 930 gram bir şey olmaz inşalah dua edin tüp bebekti zaten kanama ile yattım 2 Ay şimdide su geliyor

25+4 günlük hamileyim dünden beri suyum geliyor doktora gittim enfeksiyon çıkmadı açılmada yok ama su gelmeye devam ediyor bebeğin suyu şuan iyi ama böyle olup kesilen oldu mu su gelmesi antibiyotik ciğer geliştirici iğne falan oluyorum henüz çok küçük 930 gram bir şey olmaz inşalah dua edin tüp bebekti zaten kanama ile yattım 2 Ay şimdide su geliyor
Çok geçmiş olsun.Doktor gelenin su mu yoksa sıvı mi olduğunu anlayabilir testle.Size yapılmadı mı?

Doktorunuz ne diyor bu duruma suyunuz geliyorsa bunun için bişey yapılmadı mı
Acaba siz mi su sanıyorsunuz baskıdan filan idrar kaçırma olabilir mi ?

Doktorunuz ne diyor bu duruma suyunuz geliyorsa bunun için bişey yapılmadı mı
Acaba siz mi su sanıyorsunuz baskıdan filan idrar kaçırma olabilir mi ?
Yok su çünkü renksiz bir nada gidiyor çamaşırımı batırıyor antibiyotik başladık ciğer geliştirici iğne düşük önleyici iğne hap bir sürü sey ve yatış verdi evde tuvalet harici kalkmıyorum çok su iç dedi bebeğin şuan suyu iyi ama Umarum azalma olmaz

Benim de tüp bebek . Geçen hafta 22 haftalıkken suyum geldi gibi oldu. 1 gün boyunca peçeteler sırılsıklam oluyordu. Doktorumla iletişime geçtik. Turnusol kağıdı aldım rengi mor a maviye dönerse bebeğin suyudur dedi. rengi dönmezse normal akıntıdır mantar enfeksiyonudur dedi. Bulduk aldık normal akıntı çıktı. Resmen su gibiydi. Size önerim turnusol kağıdı alıp test yapın evde.

Benim de tüp bebek . Geçen hafta 22 haftalıkken suyum geldi gibi oldu. 1 gün boyunca peçeteler sırılsıklam oluyordu. Doktorumla iletişime geçtik. Turnusol kağıdı aldım rengi mor a maviye dönerse bebeğin suyudur dedi. rengi dönmezse normal akıntıdır mantar enfeksiyonudur dedi. Bulduk aldık normal akıntı çıktı. Resmen su gibiydi. Size önerim turnusol kağıdı alıp test yapın evde.
Bunu ilk defa duydum ben de alıp evde bulundurayım ne olur ne olmaz

Bunu ilk defa duydum ben de alıp evde bulundurayım ne olur ne olmaz
Evet kesinlikle. Doktorlar bile anlamak için böyle yapıyor. Konu sahibinin doktoru neden önermemiş acaba. Doğuma yakın işimize yaracak birşey. En azından doktora koşmadan önce anlarız

İnşallah erken doğum olmaz. Yatın dinlenin kalmayın

Back
X