Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ebem beni parmaklayınca geldibenim açılmam fazla olduğu için doğuma aldılar. yoksa ne sancım vardı ne de kesem patlamıştı
açılmam 35.haftada basladı diye hatırlıyorum. doğumum 37+5 oldu
hayir suyum gelince kendiliğinden başladı sancımsuni sancıyla mı doğumunuz oldu
Aynı valla mood 39+4 um tık yok catlamak üzereyim bu hafta gelir diye bekledi doktorum geçen gün çok yürümekten yalanci sancim tuttu doğurcam sandım gene olmadı su gelir mi nişan gelir mi diye tetikte bekliyorum ama sanki hiç ummadığım anda aniden biseyler olacak gibi hissediyorum korku var39+5 gebeyim ilk gebeliğim sizin doğumunuz ne zaman başladı ? Beklemekten çok sıkıldım
Ya şu alttan parmakla muayene nasıl oluyor ne kadar sürüyor acayip korkuyorum çok tik edici değil mi baskı mı hissedilir acı mı kimisi acıdan bağırdım diyor kimisi acımadı diyor anlamıyorumebem beni parmaklayınca geldibenim açılmam fazla olduğu için doğuma aldılar. yoksa ne sancım vardı ne de kesem patlamıştı
açılmam 35.haftada basladı diye hatırlıyorum. doğumum 37+5 oldu
Bagırsa napacak parmağa bağıran koca çocuğu nası çıkaracakYa şu alttan parmakla muayene nasıl oluyor ne kadar sürüyor acayip korkuyorum çok tik edici değil mi baskı mı hissedilir acı mı kimisi acıdan bağırdım diyor kimisi acımadı diyor anlamıyorum
yoo. öyle bi aprı ben hissetmedim. tabii ki baskı var ama çok rahatsız edici bir muayene değil. beni muayene ederken şakalaşıyorduk ebeyleYa şu alttan parmakla muayene nasıl oluyor ne kadar sürüyor acayip korkuyorum çok tik edici değil mi baskı mı hissedilir acı mı kimisi acıdan bağırdım diyor kimisi acımadı diyor anlamıyorum
Bagirmak nedir ya o işi yaparken bagirmiyor da iki parmağa mi bağırmışYa şu alttan parmakla muayene nasıl oluyor ne kadar sürüyor acayip korkuyorum çok tik edici değil mi baskı mı hissedilir acı mı kimisi acıdan bağırdım diyor kimisi acımadı diyor anlamıyorum
Bagırsa napacak parmağa bağıran koca çocuğu nası çıkaracak![]()
valla o işle hiç alakası yok korkmakta haklıymışımBagirmak nedir ya o işi yaparken bagirmiyor da iki parmağa mi bağırmış
Neyse öyle bı durum yok tık tık bakip geçiyor bı rahatsizlik falan yok merka etme![]()
size bunu dedikten sonra sabah suyum gelmesiAynı valla mood 39+4 um tık yok catlamak üzereyim bu hafta gelir diye bekledi doktorum geçen gün çok yürümekten yalanci sancim tuttu doğurcam sandım gene olmadı su gelir mi nişan gelir mi diye tetikte bekliyorum ama sanki hiç ummadığım anda aniden biseyler olacak gibi hissediyorum korku var
Peki su gelince hemen doğum başlıyor mu, evde bir duş almaya temizlenmeye vakit oluyor mu ?36+6 gecesinde geldi
Ben doğurdum o gün dert yanincaDogurdunuz mu
Allah analı babalı büyütsünBen doğurdum o gün dert yaninca
Amin inşallah çok teşekkür ederimAllah analı babalı büyütsün