suyunuzu nereye döküyorsunuz

benim önceden vardı,süzgeçten geçirip lavaboya döküyordum.içinde kırıntılar olacağı için wcye dökmek hiç uygun değil bence.bu arada evet sağlıklı ama çok zor oluyordu.inan insan süpürmeye üşeniyor.içine su doldur,süpür sonra boşalt,içini yıka falan bıkmıştım.gittim normal bir süpürge aldım rahat ettim.su içinde biraz dursa iğrenç koku yapıyor zaten.yine de üşenmem diyorsan al.

bir şey daha sorucam sana bu süpürgeyle ilgili halı dövme aparatı nasıl bişi ayrı bir başlık mı o:26:

Evet ayrı bir başlık. içinde dönen fırçalar var halının altını üstüne getiriyor. Ama uyarıyım. Temizlikten sonra çıkan şeyleri görünce halından tiksinebilirsin :1:

Eki Görüntüle 663923

bende sulu süpürgeden çektiğim için şimdi pratik süpürge almak istiyorum ve bunu düşünüyorum 1600 watt sizce nasıl hanımlar
arnica marka

Bunlara bende bakmıştım süpürge alırken. En iyisi bile normal süpürgeler kadar güçlü olamıyor maalesef. Yoksa bende isterdim küçücük bir süpürge kullanmak. Acil yerler için Fakirin el süpürgesini kullanıyorum. Aşırı memnunum. Ama bir normal süpürge değil.

Eki Görüntüle 663923

bende sulu süpürgeden çektiğim için şimdi pratik süpürge almak istiyorum ve bunu düşünüyorum 1600 watt sizce nasıl hanımlar
arnica marka

gecen markette tanıtımı vardı güzel çekiyo begendım... ben sulu süpürge kullanıyorum.. bide dık süpürgem var fantom bu ara dık süpürgem ıyı cekmıyo bende acıl durumlar kırıntı fılan ıcın bundan alıcam

benim önceden vardı,süzgeçten geçirip lavaboya döküyordum.içinde kırıntılar olacağı için wcye dökmek hiç uygun değil bence.bu arada evet sağlıklı ama çok zor oluyordu.inan insan süpürmeye üşeniyor.içine su doldur,süpür sonra boşalt,içini yıka falan bıkmıştım.gittim normal bir süpürge aldım rahat ettim.su içinde biraz dursa iğrenç koku yapıyor zaten.yine de üşenmem diyorsan al.
aynen ben de üşeniyordum. onun yüzünden ev süpürmek bile istemiyordum

onu arada açarım dedim günlük süpürmek için de gittim dikey süpürge aldım yine arnicanın.
ama o da normal süpürge gibi hoşuma gitmedi haznesi çabuk doluyor vs. en sonunda normal torbalı bi süpürge aldım da rahatım şimdilik
napayım evde 3 süpürge oldu her modelden koleksiyon yapacam yakında
:1:

bu arada sulu süpürgenin yıkandıktan sonra kurumasını neden bekliyorsunuz ki. bi toz beziyle silip kaldırın ben öyle yapıyordum koku da olmuyor zaten.

Back
X