- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.592
- 408
- Konu Sahibi BenveUtkum
Olmaz mı:) Gün geçmiyor ki herkeste swarm var. Bende sırf eşim açtı diye açtımSwarm kullanan var mı hala ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmaz mı:) Gün geçmiyor ki herkeste swarm var. Bende sırf eşim açtı diye açtımSwarm kullanan var mı hala ya![]()
Ama gizlilik ayarlarından check in yaptığınız yerde görünmemeyi seçebilirsiniz.yok yok gittiği yerde yer bildirimi yapınca, aynı yerde yer bildirimi yapan kişileri de görüp profillerine bakıp ekleyebiliyorsun. Bu da öyle yaptı. Bende bir yer bildirimi yapsam anında millet hoop ekliyor. Bizimki de işte onlardan biri sanırım.
He biz kullanıyoruz.Swarm kullanan var mı hala ya![]()
bilmiyordum, teşekkür ederim:)Ama gizlilik ayarlarından check in yaptığınız yerde görünmemeyi seçebilirsiniz.
Çok zor bir şey değil yani.
swarmı chat sitesi falanlamı karıştırdın yada etrafındakiler o amaçlamı kullanıyor.. eşimde bende kullanıyorum ne yabancı kimse var ne de kimseyle tanıştık ?Evli bir adamın swarm da ne işi olabilir? Swarm insanların birbiriyle tanışmak için kullandıkları bir program..erkekler kadınlar bu şekilde tanışıp,sosyal medyadan birbirlerini bulup,muhabbeti ordan ilerletiyorlar.kullanan arkadaşlardan biliyorum..
Ben diğer konularınızı da biliyorum ve sizin eşinizin asla size sadık olduğunu düşünmüyorum ki kk da kim hakkında bunu düşünsem sonradan patlak verdi..Sizinkide birgün verecekte hadi bakalım..
Ya nebilim bana fazlalık gibi geliyorHe biz kullanıyoruz.
Niye ki?
Çok mu kekoca?
Allahım niye hep keko sosyal ağları severek kullanıyorum?
Ruhumda var arabesklik,biliyorum ben...![]()
swarmı chat sitesi falanlamı karıştırdın yada etrafındakiler o amaçlamı kullanıyor.. eşimde bende kullanıyorum ne yabancı kimse var ne de kimseyle tanıştık ?
evet işte bayanın kocası da muhtemelen birilerini bulmak için arayışta da bayan inatla kurcalamama en iyisi modunda.. ne değişik şeyler var yaHayır etrafımdakiler aynı mekandaki beğendikleri tiplerle tanışmak için ya da o mekana gelmesini istediği biri görüp gelsin diye kullanıyorlar.
Sizde zaten yabancı kişiler yokmuş ,kendiniz söylemişsiniz.
evet işte bayanın kocası da muhtemelen birilerini bulmak için arayışta da bayan inatla kurcalamama en iyisi modunda.. ne değişik şeyler var ya
EŞimle aynı yerde çalışıyoruz ve çevresini biliyorum. Arkadaşlarını da biliyorum. o çeşit arkadaşlarının da olacağını düşünmüyorum. Sizle sadece konuşmayı seçtiğim yön, eşime bunu dile getirsem mi getirmesem mi?size göre saçma sapan kişiler dedikleriniz eşinizin arkadaşlarıdır belki.
hem boyle bişeyi eşinizle konuşmak yerine neden konu açmayı seçtiğinizi merak ettim..
doğru cevap eşinizde saklı.
Bende öyle mi dökülsem. Direk söyleyip, onu takip etmiş izlenimi vermek istemiyorum. Bilemiyorum. Ya da kavga çıkartsam mı. Ya da yokmu saysamswarm'ı biz de çiftcenek kullanıyoruz. ilk tanıştığımız zamanlarda sevgilimin swarmında 700küsür kişi vardı en azından 600 tanesi kadındı ve tanımıyor eminim. birgün lafı döndüm dolandırdım swarma getirdim, sonra oradaki arkadaşlarıma getirdim derken benim sazan atladı 180 kişi var swarmında sanki herkesi tanıyor musun diye, ben de dön sen kendininkine bak, sevgilisi olan insansın yakışıyor mu belediye binası check in listesi gibi onca kişi dedim, o gazla birtek beni bıraktı arkadaş listesindeşimdi de sadece çok yakın arkadaşları olan toplamda 15 kişilik minik bir swarm listesi var
yani konu sahibi, erkekleri avlamak kolay sen konuyu aç onlar kendiliğinden dökülüyor zaten![]()
Kendiniz dediniz sonuçta "eşim" nasıl ilgilendirmez anlamadım:)Sizi ilgilendirmez bence, sonuçta eşinizin hesabı...
Kendiniz dediniz sonuçta "eşim" nasıl ilgilendirmez anlamadım:)
Evet, bu da farklı bir bakış açısı. Saygı duyarım ama benim kabul edebileceğim bir şey değil bu. Teşekkürler.Size ait değil demek istedim, onun özel alanı, ona ait bir hesap....Size ait değil....Eşiniz olabilir ama , herşeyi sizi ilgilendirecek diye bir şey yok...(Bence tabi)
Sanırım hiç ses çıkartmıcam ve beklicem. Başka bir amaç var ise bir yerden patlak verecek bu. o zaman bu konuyu detaylı konuşuruz diye düşünüyorum:)Ben olsam hiç haber vermeden silerdim
Eğer tanımadığı kişilerse zaten yokluğunu fark etmeyecektir.
Her gün 10-20 tane yavaş yavaş
Toplamda kaç tane var bilmiyorum, çakılmayacak şekilde yani.
Eğer sorarsa da üste çıkardım: Tanımadığın kişiler diye çıkardım ben onları, hem evli adamın swarm'unda ne işi var öyle kadınların derdim. Bir daha da sakın ekleme, papaz oluruz bak derdim.