• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

swarm uygulaması

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
323
İzmir
erkek arkadaşım swarm kullanıyordu bir kaç bayan eklendiğinde farkettim kendisini aradım tartıştık.kullanmadığını şerefi üzerine bile yemin ederek söyledi tabiki inanmadım.iki gündür ilgi alaka bende şaşırdım bir baktım.swarm da beni engellemiş ama göüşmelerimiz devam ediyor.bir hemşire bayan eklemiş.
gece yatmadan da seviyorum senli mesajlar .
seviyoum ayrıl bırak git demesi tabiki kolay nanın bu direyeti bende göstermek istiyorum ama üzülmeyi göze alamıyorum sanırım .takip etmeli miyim.........direk telefonlarını engellemeli miyim

erkek arkadaşım swarm kullanıyordu bir kaç bayan eklendiğinde farkettim kendisini aradım tartıştık.kullanmadığını şerefi üzerine bile yemin ederek söyledi tabiki inanmadım.iki gündür ilgi alaka bende şaşırdım bir baktım.swarm da beni engellemiş ama göüşmelerimiz devam ediyor.bir hemşire bayan eklemiş.
seviyoum ayrıl bırak git demesi tabiki kolay nanın bu direyeti bende göstermek istiyorum ama üzülmeyi göze alamıyorum sanırım .takip etmeli miyim.........direk telefonlarını engellemeli miyim
Ne zamandır sevgilisiniz ? Ayrıca kime seni seviyorum' lu mesaj yazıyor? Karışık yazmışsın çok anlaşılmıyor

Şerefi üstüne yemin edenlerinde şerefinin olmaması ne acı bi durum ! Olmayan birşeyin üstüne yemin etmiş . Üzülmeyi göze almalısın yoksa daha cok üzülürsün. Hem niye üzülüceksin onuda anlamıyorum. Başkalarını seçmiş işte. senıde kaybetmek istemiyor. Biri kalpte biri cepte hesabı !!!

6 ay kadar olucak bana yazılıyor bu seviyorum lu mesajlar
Sana seni seviyorum diyor ama yalanları için " şerefi üzerine yemin ediyor". Sende yalanları yakalamana başka kadınlarla flört etmesine sessiz kalıp " seviyorum" Diyorsun hemi ? Aklını başına al, boynuzlarını yağlamak istemiyorsan, çak tekmeyi gitsin... 6 aylık ilişkinin ardından en fazla 6 gün üzülürsn

Valla yalan hoş değil. Sadece yalansa süründür affet derdim ama kadınları ekleyip duruyormuş ve seni engellemiş bu kötü niyet gösterir.
Ayrıl gitsin yalancıyla işin olmasın. Yoksa ileride aldatılıp daha fazla üzüleceksin gibi duruyor.

Allah allah, iyimisin sen??????

peki nasıl bir tavır göstermeliyim direk engelleme li miyim.
ay ben boyle insanlar için cok kotu düşüncelere sahibim aslında da neyse söylemicem düşüncemi :). Sadece sunu yaz ona senın yaptıklarını benım midem kaldırmaz , midesi kaldıran birisi varsa onunla ilgilen de. Ve bitir herseyi.

Bal gibi de kullanıyo swarmı. Yalancı bildiğin yaaa. Şimdi ayrıl yoksa sonra daha çok üzülürsün. Arkandan da güldürme kimseye. Nasıl kandırdım saf bu kız yaa falan da der o eminim. Güven sarsıldı mı hayır gelmiyo o ilişkiden

Bence hiçbir açıklama yapmadan her yerden engelle ve hayatına devam et 6 ay nedir ki.. Aldatmanın böyle bir zihniyetin sanalı gerçeği olmaz bugün orda iş karıştıran yarın başka şeyler yapar yine üzülen sen olursun ne kadar erken kapının önüne koydun o kadar iyi

şerefi üzerine yemin ediyor ama yapmaya devam ediyor.. e bildiğin şerefi yok bu adamın.. sen de buna devam edeceksen ne diyim..

Back
X