- 5 Ocak 2016
- 2.263
- 4.806
- 133
- Konu Sahibi Sirine_4553
Adam zaten senden ayrilmis senin haberin yok. Boyle erkekler asla duzelmez yol yakinken koy kapiya sonra cok pisman olursun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tek üzüldüpğüm beş para etmez kızlara tercih edilmiş olmam
Üzülmeyi göze alamayıp aldatılmayı göze almak...![]()
aynı sizin gibi niye sasirdiniz
tek üzüldüpğüm beş para etmez kızlara tercih edilmiş olmam
Neye göre sizin gibi ? Gerizekalı mısın ?
evli adamla sevgili olan siz mi söylüyorsunuz bunu
burasi yine beni sasirtmaya devam ediyor
+1 Lafı ağzımdan aldınız. Şerefi bilmem nesi üzerine yemin eden adamlar yapıyor asıl yamuğu.Şerefi üstüne yemin edenlerinde şerefinin olmaması ne acı bi durum ! Olmayan birşeyin üstüne yemin etmiş . Üzülmeyi göze almalısın yoksa daha cok üzülürsün. Hem niye üzülüceksin onuda anlamıyorum. Başkalarını seçmiş işte. senıde kaybetmek istemiyor. Biri kalpte biri cepte hesabı !!!
Nasıl yani adam evli mi yuhh diyorum
Ramazanı kastetti :))
şu anki o adam mi bilmiyorum
ama öyle biri vardı zamanında
hatta çok seviyorum ayrilamiyorum diyordu
Neyi kastettiğini anladım hanımefendi burda benim açtığım konular beni ilgilendirir kimsenin yargılamasına "O ÖYLEDİR ÖYLE SENİN YANLIŞIN VAR SEN APTALSIN INANIYORSUN" Demesine ihtiyacım yok! Aldatıl sen uyu yok bilmemne eşim bana açıklamasını yapmış onu ben tanıdığım için kabul etmişim açıklamasını ve özrünü bu gerizekalilarin benim inandığım, bildiğim şeylerin zıttında birşey söyleyip bi de buna diretmeleri artık bardağı taşırıyor kaldı ki burada bu konuyu açmanın mantığı nedir nasıl bi çocukluk nasıl bi ezikliktir onu da anlamış değilim. Sen kim köpeksin de daha bi kaç saatlik konu üzerinden bana laf carpiyosun it şerefsiz köpek saygı duymuyorsan saygı gormeyeceksin hayatın boyunca bu böyle olucak.
Hafızandan korkulurevli adamla sevgili olan siz mi söylüyorsunuz bunu
burasi yine beni sasirtmaya devam ediyor
Gecen bir konuda ahlak bekçileri nerde, şimdi iftardalardır dediğinden beri bu hanfendi benim için bitmişti zatenHayattaki duruşunuz ve kaliteniz kelimelerinize öyle güzel yansıyor ki
Mutlu olmanızı dilerim. Hayırlı ramazanlar