• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

swarm uygulaması

6 aydır birlikteymişsiniz zaten çok uzun bir süre değil, çok üzülmezsin. Daha fazla zaman kaybetmeden ayrıl bence, güvenilir biri değil.

Neyi kastettiğini anladım hanımefendi burda benim açtığım konular beni ilgilendirir kimsenin yargılamasına "O ÖYLEDİR ÖYLE SENİN YANLIŞIN VAR SEN APTALSIN INANIYORSUN" Demesine ihtiyacım yok! Aldatıl sen uyu yok bilmemne eşim bana açıklamasını yapmış onu ben tanıdığım için kabul etmişim açıklamasını ve özrünü bu gerizekalilarin benim inandığım, bildiğim şeylerin zıttında birşey söyleyip bi de buna diretmeleri artık bardağı taşırıyor kaldı ki burada bu konuyu açmanın mantığı nedir nasıl bi çocukluk nasıl bi ezikliktir onu da anlamış değilim. Sen kim köpeksin de daha bi kaç saatlik konu üzerinden bana laf carpiyosun it şerefsiz köpek saygı duymuyorsan saygı gormeyeceksin hayatın boyunca bu böyle olucak.

hakkınızda ayrıca şikayette bulunulacaktır
nerdeyse 2 yıldır buradayım daha önce böyle üslupla karşılasmamıştım

Erkek arkadaşının yaptığı; hem pastam dursun hem karnım doysun.Senin kafada biride olunca karşısındaki bizede çocuga afiyet olsun demek düşer.

Swarm i da yeni duydum. Swarm = tinder galiba.

Sevgilisi olup bu tur uygulamalari kullanan erkekler hangi akla hizmet ediyor anlamiyorum. Bu erkeklerle birlikte olan kadinlari hic anlamiyorum. Tabi ki ayrilacaksin.Soru mu bu.

Back
X