- 4 Ocak 2023
- 63
- 10
- 18
- 36
- Konu Sahibi biiiideryaaa
-
Merhaba cnm bende Şanlıurfa'da oturuyorum ama Gaziantebe gidip tüp bebek yaptırdım çok iyi doktorlar önere bilirim eğer daha başlamadıysanizMerhaba ben tüp bebek araştırması içerisindeyim şanlıurfada yaşıyorum iki doktor var aklımda Erdal sak ve Ruşen atmaca benim gibi iki arada bir derede olup karar verip tüp bebek yaptıran arkadaşlar deneyimlerinizi benimle paylaşırmısınız
Siz kime yaptırdınız acabaMerhaba cnm bende Şanlıurfa'da oturuyorum ama Gaziantebe gidip tüp bebek yaptırdım çok iyi doktorlar önere bilirim eğer daha başlamadıysaniz
Ayy çok üzüldüm cnm bende histereskopi oldum iki ay önce küçük bir operasyon rabim yormadan versin inşallah Gaziantep Sanko hastanesi ebru Ersoy doktorumtabiki isterim ama ben dün erdal saka gittim rahmim y rahim histereskopi + laparoskopi dedi yoksa sana tüp bebek yapmam dedi ağlamaktan bi hal oldum sürekli engeller çıkıyor karşıma
Benimde rahim Ağzı darlığı vardıAyy çok üzüldüm cnm bende histereskopi oldum iki ay önce küçük bir operasyon rabim yormadan versin inşallah Gaziantep Sanko hastanesi ebru Ersoy doktorum
Kime oldun nerde oldun ameliyatıAyy çok üzüldüm cnm bende histereskopi oldum iki ay önce küçük bir operasyon rabim yormadan versin inşallah Gaziantep Sanko hastanesi ebru Ersoy doktorum
Gaziantep Sanko hastanesi Ebru ErsoyKime oldun nerde oldun ameliyatı
Bugün 8. Günüm pazartesi kan vermeye gidicem idrar testinde çıkıyor da hayırlısı diyelim yinede gerçekten ço başarılı bir doktor kendisi Instagramdan bakabilirsinPeki memnunmusun kaçıncı günün umarım tutunmuştır bebeğin
Hayırla gelsin inşallah peki fiyatlar nasıl canım sankoda benim hem ameliyat hem tüp bebek ev aldık maddi olarakta pek hazır değiliz boyle bişeyeBugün 8. Günüm pazartesi kan vermeye gidicem idrar testinde çıkıyor da hayırlısı diyelim yinede gerçekten ço başarılı bir doktor kendisi Instagramdan bakabilirsin
Hayırla gelsin inşallah peki fiyatlar nasıl canım sankoda benim hem ameliyat hem tüp bebek ev aldık maddi olarakta pek hazır değiliz boyle bişeye
[/QU
ben histereskopi amaliyatını 45 bin TL ye olmuştum
Tüp bebeğe de toplam 180 civarı gitti ilaçlar hariç
KızÇok fazla Rabbim emeklerinizin karşılığını versin inşallah
Korkulacak bir şey yok bevlce zaten anestezi altında oluyorsun uyandığında da çok hafif kasik ağrıların olur sadeceBenden erdal sak laparoskopi histereskopi 80 istedi tüpte 100 toplam 180 ama çok korkuyorum ameliyattan benim rahim içim darmış yumurta tutunamıyormuş
Benimde yaşım 24 6 yıldır evliyim 4.denememYaş 35 ileri yaş olduğu için zaman kaybetmek istemiyorum tüp bebek hiç denemedim düşüğüm de olmadı aşılama yaptım oda tutamadı
Yaşın genç daha anne olursun inşallah peki sorun ne sizde ne diyor doktorlarBenimde yaşım 24 6 yıldır evliyim 4.denemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?