kimyahatunn astral seyahat yapabiliyorsun, ne güzel ! bende öğrenmeyi çok istiyorum, dün gece uyumak üzereyken deneyecektim fakat gecenin vaktinde korkabilirim diye gündüz iken denemeye karar verdim. Çakralarını açmışsın, anladığım kadarıyla çakralarını açtıktan sonra kapatmak gerekiyormuş, kapattıysan ne tür yöntem kullandın ? Astrale çıktığımızda kendi bedenimize geri dönememe gibi durum yok sanırım, çünkü bedenimizle astral beden arasında gümüş kordon denilen bir bağ ile bağlıymış, o bağ esnek , o bağ koptuğunda o zaman ölüm gerçekleşiyormuş... Biri anlatmıştı, bir adam astrale çıkmak istemiş, çıkmadan önce tedbir olsun diye evi kilitlemiş, evde kimse yokmuş. O da denemiş, başarmış fakat çıkarken 2 varlık görmüş, kadın gibiymiş, ona bakıp kıs kıs gülüşüyorlarmış. Adam da korkmuş, ben evi kilitledim, evde kimsenin olmaması lazım falan diye düşünmüş, korkudan yarı felç geçirmiş :S Ama 1 hafta sonra falan felç tamamen geçmiş, tövbe etmiş adam... O yüzden bilinçli olmak lazım, olabileceklerine kendimizi hazırlamalıyız, sonra kötü süprizlerle karşılaşmayalım ...