- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 613
- 448
Anlatmak isterim ama o kadar uzun ve birbiriyle bağlantılı şeyler ki...
Şuna inanıyorum,insan ne kadar merak edip üstüne giderse,mutlaka birşeyler oluyor.Ben küçüklükten beri meraklıydım böyle şeylere.Bilinmeyen,görünmeyen,doğaüstü olaylara.Hiç unutmadığım o zamanlar Berna Laçin in sunduğu sınır ötesi programı vardı.Hiç kaçırmazdım.Çok etkilenirdim bi o kadarda korkarak...
Ben Ezan'dan,Arapça okunan herşeyden korkardım.Var mı bunu yorumlayacak biri? :) Bir çok aldığım yorum Sen Dinsiz misin oldu.Ne alakası var.Dinlemek istemememin sebebi sadece korku.Çok değişik duygular hissediyordum her ezan vakti.Ve asıl ilginç olan,ben her sabah ezanından saniyeler önce uyanıp,kafamı yastığın altına gömüp ağlayıp,ezan bittiğinde uyuyordum.Her sabah ama.Yada gürültülü bir ortamda bile ezan sesini duyabiliyor,herkes nasıl duyduğuma şaşıp kalıyordu...
Tabii yıllar sonra üniversitede cin çağırma sonucu bunun nedenini öğrenmiş oldum!
bu arada bu alıntı da çıkmış, yazmayı unutmuştum yazayım şimdi. ben de sabah ezanından çok korkarım

herkese huzurlu günlernasılsınız? bugün inanılmaz enerjik kalktım, bir kaç kişinin gönderdiği elektrikle aram iyiydi sanırım :) şimdi sizler için notlarımı okuyorum da, evi arındırmakla ilgili bir takım ritüeller var. onlardan isterseniz bahsedeceğim. kaynağım "büyücülük kılavuzu" - elisabeth brooke. (20.yy uygar büyücüleri, cadılar, tanrıçalar, medyumlar ve astrologlar) kimse panik yapmasın, büyü falan yapmıyoruz burada. asil cahillik bunları teknik konuşarak teorik yaptığımızı düşünmek, dolayısıyla kimse heyecanlanıp şikayette bulunmasın.
aramızdakiler ses versin yoklama yapalım![]()
Ben burdayım

Son düzenleme: