- 30 Temmuz 2012
- 623
- 3
- 118
ben etrafımdaki nesnelerin ve insanların benim üzerimde bir takım enerjiye sahip olduklarına inanırım iyi ya da kötü. belli bir süreye kadar bunu ayırt edebiliyorken 1-2 yıldır nedenini anlamadığım bir şekilde bıkkınlık ve yorgunluk hissediyorum. eskiden olsa beni kötü etkileyen o şeyi bulur hayatımdan çıkarırdım şimdilerde yapamıyorum bunu ve inanılmaz karamsar suratsız anti sosyal bir insan oldum. kendimi dinleyemiyorum artık sanki ruhum ile beynim arasında biri ya da bir şey var. seçimlerimi objektif gerçekleştirmekte zorlanıyorum. işin kötüsü çevremi de etkiliyorum. sevgilimle ve ailemle sürekli anlamsız kavgalar içerisindeyim. yoruldum artık
kendimi koyverdikçe daha da içine çekiliyorum sanki bu karanlık durumun
. ayrıca son 8 aydır falan aksilikler eksik olmadı hayatımda sürekli bir koşturmaca ve kararsızlık durumu yaşıyorum. bu 1-2 yıldır devam eden uykusuzluk durumu da cabası. enerjiye inancım tam olsa da ritüeller vb şeyler hakkında bir fikrim yok. sizce hayatımın bu şekilde değişmesine ne sebep olmuş olabilir.:26:bir şey benim düzenimi engelliyor ama ne?